Εύσημα Κούγια στον μεγαλομέτοχο της Τρίγλιας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Τρίγλιας για τα εύσημα που έδωσε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Στράτο Ευγενίου.

Αναλυτικά:

Προσκεκλημένος της εκπομπής της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ Το Τρίτο Μάτι και του δημοσιογράφου Λευτέρη Σαρελακου ήταν ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α. Ε. Λάρισας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι, μετά την υποχρεωτική διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, λόγω των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοιου.

Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ εκτίμησε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, μια και στο ήδη μεγάλο διάστημα διακοπής που πιθανότατα θα υπάρξει, θα απαιτηθεί ένα εξίσου μεγάλο για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές σ’ ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με τα χρονικά περιθώρια να είναι απαγορευτικά σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Επιπλέον υπεραμύνθηκε της πρότασης που κατέθεσε πρόσφατα για την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θεωρώντας ότι τρεις επαγγελματικές κατηγορίες, των 16 ομάδων η καθεμία, είναι η πιο σωστή λύση στην παρούσα φάση.

Ο Αλέξης Κούγιας όμως αναφέρθηκε και με πολύ κολακευτικά σχόλια στον μεγαλομέτοχο της ομάδας μας Στράτο Ευγενίου! Είπε χαρακτηριστικά ότι άκουσε με προσοχή τα όσα κατέθεσε ο κύριος Ευγενίου προχθές στην ίδια εκπομπή της Ε. Ρ. Α. ΣΠΟΡ και θεώρησε ότι πραγματικά μίλησε στην καρδιά του προβλήματος όλων των ομάδων! Όπως ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, χωρίς μάλιστα να γνωρίζει προσωπικά τον Διοικητικό Ηγέτη της ομάδας μας, πρόκειται για έναν υγιή οικονομικά παράγοντα, με καθαρά κίνητρα που απορρέουν από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και για τον τόπο του! Ο χώρος του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τον κύριο Κούγια, πρέπει να προστατεύσει τέτοιες περιπτώσεις παραγόντων, όπως του Στράτου Ευγενίου, που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση,ώστε να παραμείνουν σ αυτόν, μια και τους χρειάζεται πραγματικά !!