Κ. Κυριακίδης: «Γίναμε πιο ομάδα με Βεργέτη»

Ο δεξιός μπακ της Νίκης Βόλου, Κώστας Κυριακίδης μίλησε στο liganews.gr και τον Παύλο Κερασιώτη

Ο ακραίος αμυντικός της Νίκης αναφέρθηκε στο πως περνάει τις ημέρες της πανδημίας του κορονοϊού, το τι άλλαξε στην ομάδα με την έλευσή του ο Στάικος Βεργέτης ενώ σχολίασε και την Football League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου αμυντικού:

Για την κατάσταση με τον κορονοϊό και πως περνάς τις ημέρες;

«Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση για όλο τον κόσμο. Ειδικά για ένα αθλητή είναι δύσκολο καθώς κάθε μέρα αθλείται γιατί είναι ο τρόπος ζωής τους. Εμείς πρέπει να ακούμε τις εντολές τους κράτους και τις τηρούμε. Είναι δύσκολη η κατάσταση και πρέπει να μένουμε σπίτι μας»

Τι άλλαξε με τον κόουτς Βεργέτη και η Νίκη παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο;

«Με την έλευση του κύριου Στάικου γίναμε πιο ομάδα. Μας ένωσε και έχει μια δικιά του φιλοσοφία που την βγάζαμε στο γήπεδο. Θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα όμως για κάποια αποτελέσματα στα τελευταία λεπτά δεν είμαστε σε αυτή τη θέση. Στα επόμενα παιχνίδια αν με το καλό ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι για να πάρουμε τις νίκες. Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε δεύτερο μοίρα όμως, πρώτα είναι η υγεία μας όχι μόνο η δική μας αλλά όλο του κόσμου»

Το σχόλιο σου για την Football League και για την επανέναρξη, εάν γίνει φυσικά;

«Είναι μια πολύ δυνατή κατηγορία με ιστορικές ομάδες με ποιοτικούς παίκτες. Καλό Πρωτάθλημα που έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος για την άνοδο και τον υποβιβασμό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις