Ναουμίδης: «Δεν αλλάζει ο στόχος»

 Στην καθοριστική στιγμή που αντί να γίνει το 0-2, έγινε το 1-1, στάθηκε ο Γιώργος Ναουμίδης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Νίκης με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. “Ο στόχος δεν αλλάζει” συμπλήρωσε ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ των κυανολεύκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Ναουμίδη:

«Ήταν μια εβδομάδα πολύ ιδιαίτερη αυτή που πέρασε. Η Α.Ε. Καραϊσκάκης είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Προηγηθήκαμε με 0-1 στο πρώτο ημίχρονο και αντί να γίνει το 0-2 από συγκεκριμένες φάσεις, θεωρώ ότι από μια φάση fair play, έγινε το 1-1. Χωρίς να μας πει ο προπονητής μας να οπισθοχωρήσουμε για έναν αδιευκρίνιστο λόγο γυρίσαμε λίγο πίσω . Έτσι είναι το ποδόσφαιρο είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για το μακρινό ταξίδι που έκανε. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως κάποιες συμπεριφορές παραγόντων μόνο πίσω μπορούν να πάνε το ποδόσφαιρο».

Για τους στόχους της Νίκης Βόλου: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν. Παραμένουμε στο στόχο που θέσαμε από την αρχή της προετοιμασίας δεν έχει αλλάξει κάτι με μία ήττα. Η ομάδα έκανε την πρώτη της ήττα σήμερα. Δεν βρίσκω το λόγο να πω χάσαμε πάμε για να σωθούμε. Το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμη. Μας περιμένει πολύ δουλειά με τον καινούριο προπονητή και θα πάνε όλα καλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις