“Γεμάτο” καλοκαίρι αναμένεται για τον Βόλο

Στην κατεύθυνση της συνέχισης και ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος κινείται η Σούπερ Λιγκ. Όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, με τη Λίγκα να έχει έτοιμο σχέδιο, με βάση τις υποδείξεις της ΟΥΕΦΑ.
Σημειώνεται, πως έως τις 27 Απριλίου πρόκειται να παραμείνουν κλειστοί όλοι οι αθλητικοί χώροι. Μέχρι τότε οι ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι να γυμνάζονται μόνοι τους στο σπίτι και να ακολουθούν το πρόγραμμα που τους έχουν ήδη δώσει τα τεχνικά επιτελεία.
Οι παίκτες του Βόλου συνεχίζουν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα που τους έχει δώσει ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ποδοσφαιριστές και τους άμεσους συνεργάτες του.
Αν, πάντως, υλοποιηθεί το σχέδιο που έχει κατά νου η Σούπερ Λιγκ, θα έχουμε ένα «γεμάτο» καλοκαίρι από αγωνιστική δράση, καθώς τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν Ιούνιο και Ιούλιο, βάσει του σχεδίου. Η καταπόνηση των παικτών θα είναι μεγάλη, ενώ ύστερα από ένα σημαντικό χρονικό διάσημα αγωνιστικής απραξίας, θα εγκυμονεί πάντα ο κίνδυνος για τραυματισμούς, όταν θα γίνει ταχύρρυθμη προετοιμασία για να επιστέψουν οι ομάδες στη δράση.
Εννοείται, πως θα πρέπει να υπάρξει απόφαση και για παράταση των συμβολαίων που λήγουν στις 30 Ιουνίου, προκειμένου οι ομάδες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
Στην ΠΑΕ Βόλος υπάρχουν αρκετοί παίκτες τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στις 30 Ιουνίου (για παράδειγμα και οι πέντε δανεικοί από τον ΠΑΟΚ), ενώ αντίστοιχο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις