Νέο καλεντάρι στην Φόρμουλα Ένα – Δεν ακυρώνεται τη σεζόν

Μοιράσου το άρθρο

Ο κορωνοϊός ανάγκασε τους υπεύθυνους της Φόρμουλα Ένα να αναβάλλουν την έναρξη της σεζόν, αλλά όπως φαίνεται, παρά τις αναποδιές οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος δεν επιθυμούν να αναβληθεί οριστικά η σεζόν.

Μετά την αναβολή του Γκρν Πριν στο Σπα του Βελγίου, οι πρώτοι 10 αγώνες της σεζόν θα πρέπει να αλλάξουν ημερομηνία διεξαγωγής, κάτι όπως ανακοινώθηκε από τη Formula 1 θα γίνει, αφού θα δημοσιευτεί μέσα στο επόμενο διάστημα νέο καλεντάρι για τη σεζόν.

“Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το πότε θα υπάρξει βελτίωση της κατάστασης, όταν όμως γίνει αυτό, τότε θα είμαστε έτοιμοι να αγώνες. Συνεχίζουμε να θέλουμε να προσφέρουμε στους fans ένα πρωτάθλημα το 2020. Η Formula 1 βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου, ανασκευασμένου προγράμματος με τις νέες ημερομηνίες να διαφέρουν σημαντικά σε σχέση με το αρχικό καλεντάρι. Θα χρησιμοποιήσουμε το summer break τον Μάρτιο και τον Απρίλιο και θα τρέξουμε στη διάρκεια της περιόδου που είχαμε συνηθίσει να έχουμε την καλοκαιρινή διακοπή καθώς η χρονιά θα επεκταθεί από το τέλος που είχε προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου” αναφέρει η ανακοίνωση της Πέμπτης (16/4).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις