Οι μικροί πολίστες της Νίκης με την κάμερα του goalpost.gr (video & photos)

Η κάμερα του goalpost.gr βρέθηκε χθες (29/10/2015) στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος” και με την άδεια των υπευθύνων κατέγραψε την προπόνηση δύο τμημάτων υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Δείτε στιγμιότυπα από τις προσπάθειες των μικρών υδατοσφαιριστών της Νίκης και είναι βέβαιο πως θα κατατάξετε το πόλο στα αθλήματα που προσφέρουν εκγύμναση και διασκέδαση.

Πάρτε γεύση από το εσωτερικό διπλό των «μικρών» του τμήματος, έπειτα από μία ώρα απαιτητικής προπόνησης:

 Μπορεί οι δηλώσεις του Πέτρου Μπλάνα (Έφορος του τμήματος) και του Κώστα Σκοτινιώτη (Γενικός Αρχηγός) να μην είναι χθεσινές (29/10) είναι όμως πάντα επίκαιρες και πάντα στα πλαίσια της φιλοσοφίας του τμήματος πόλο της Νίκης.

 

Ο Γιώργος Αδαμάσογλου με πάθος για τη δουλειά του διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος στους “μαθητές” του

 

Ο Δημήτρης Κόφφας, απαιτητικός, δίκαιος και υπομονετικός δείχνει στους μικρούς του τμήματος τις τεχνικές κολύμβησης και τους κανόνες του water polo.

Χωρίς χορηγούς αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για κανένα τμήμα δεν υπάρχει προκοπή. Το τμήμα έχει την αμέριστη συμπαράσταση αρκετών επιχειρηματιών και χρειάζεται ακόμη περισσότερους για να το απογειώσει
 

Εντυπωσιακές στιγμές από το εσωτερικό διπλό, το οποίο να σημειώσουμε πως πραγματοποιήθηκε μετά από μία ώρα εξαντλητικής προπόνησης.

 

 

Οι εγγραφές στο τμήμα συνεχίζονται καθημερινά με τους ανθρώπους του τμήματος να βρίσκονται σε ετοιμότητα να σας ξεναγήσουν στον κόσμο της υδατοσφαίρισης και στη ζεστή οικογένεια της Νίκης Βόλου.
 
Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις