«Η Βέροια δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σ’ αυτή την κατηγορία»

Στο 24oresimathia.gr μίλησε ο Γιάννης Πασάς.

Ο πρώτος σκόρερ της Βέροιας με 10 γκολ στην φετινή Football League αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τις μέρες της πανδημίας, τις συνέπειες που προκάλεσε και στο ποδόσφαιρο, αλλά και για την πορεία της Βέροιας στο πρωτάθλημα

Αρχικά τόνισε ο έμπειρος επιθετικός:

«Είναι μια κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες ώστε να το ξεπεράσουμε το γρηγορότερο δυνατό… Είναι ευκαιρία τώρα να αφιερώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω στους ανθρώπους που αγαπάμε…

Έχει επηρεάσει αρκετά και εμάς τους ποδοσφαιριστές. Πλέον με τα μέτρα που υπάρχουν προσπαθούμε να μείνουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση με προπονήσεις που κάνουμε στο σπίτι. Θεωρώ ότι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά θα είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση διότι ακολουθούμε όλοι μας το πρόγραμμα που μας έχει βγάλει για όλες αυτές τις μέρες ο γυμναστής μας. Σίγουρα όμως δεν θα είναι στο επίπεδο που ήταν πριν και είναι βέβαιο ότι θα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής.

Στην φετινή σεζόν όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για το καλύτερο της ομάδας. Θεωρώ ότι χάσαμε κάποια κομβικά παιχνίδια στα οποία αξίζαμε κάτι παραπάνω και αυτό επηρέασε την ψυχολογία και το κλίμα της ομάδας. Σίγουρα η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που της αρμόζει και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Βέβαια γενικά θεωρώ πως μια τέτοια ομάδα με ιστορία δε θα έπρεπε να βρίσκεται καν σε αυτή την κατηγορία».

Τέλος ο Γιάννης Πασάς μίλησε και για την δική του αγωνιστική παρουσία μέχρι σήμερα, αλλά και για το αύριο…

«Η παρουσία μου φέτος ήταν αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς. Νομίζω ότι έχω πολλά να δώσω ακόμα στην ομάδα και σίγουρα η επιθυμία μου είναι να αγωνιστώ με την φανέλα της στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Με την ευκαιρία να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις