Ν.Α. Νίκης-Ολυμπιακός “μονομαχούν” στη Ν. Ιωνία

Στο κλειστό της Ν. Ιωνίας στις 17.00 διεξάγεται η βολιώτικη «μονομαχία» ανάμεσα στους Νέους Αθλητές και τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στον Γ.Σ. Βόλου στην πρώτη αγωνιστική και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και σήμερα. Οι παίκτες τους οποίους εμπιστεύεται ο Απόστολος Καμακάς είναι οι εξής:…

Κώστας Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Δημήτρης Καζεπίδης, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Χρήστος Καρσέλας, Γιάννης Μακρόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάριος Σαπούνης, Παντελής Παπανικολάου, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας.
Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Φώνη Μαυρομιχάλη είχε επικρατήσει άνετα των Νέων Αθλητών Νίκης στο Κύπελλο ΕΣΚΑΘ και αυτό θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα. Ο Δημήτρης Καραθάνος υποφέρει από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα και δεν θα παίξει σήμερα.
Αντίθετα παρόντες θα είναι οι: Ζήσης Καφάσης, Στέφανος Βλήτσιος, Θωμάς Καραγεώργος, Αντώνης Καραρρήγας, Κώστας Σερμέτης, Κώστας Αλεξίου, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σωτήρης Αχριάνης, Χρήστος Βασιλείου, Αλέξανδρος Μακρίδης, Νίκος Παραλίκης, Δημήτρης Χριστοδούλου, Κώστας Κολιός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις