Καμία απόφαση για επανέναρξη στην τηλεδιάσκεψη της Πρέμιερ Λιγκ


Μοιράσου το άρθρο

Η Πρέμιερ Λιγκ, η οποία έχει διακοπεί από τις 9 Μαρτίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα συμβουλευτεί τους προπονητές των 20 ομάδων και τους παίκτες για το «Σχέδιο Επανέναρξης», την ώρα που η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αύξησε τον προγραμματισμό για τον αθλητισμό στο σύνολό του.

Η λίγκα είχε τηλεδιάσκεψη με τις 20 ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ την 1η Μαΐου και αντάλλαξαν ιδέες για σχετικά με τα πιθανά σχέδια της επανέναρξης των προπονήσεων και κατ΄ επέκταση της επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

«Αποφάσεις δεν πάρθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση των μετόχων και οι σύλλογοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις πληροφορίες που δόθηκαν σχετικά με το σχέδιο επανέναρξης», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

«Συμφωνήθηκε ότι η PFA (Ένωση Επαγγελματιών Παικτών), η LMA (Ένωση Προπονητών), παίκτες και τεχνικοί αποτελούν τα “κλειδιά” αυτής της διαδικασίας και θα ενημερωθούν για τις περαιτέρω κινήσεις» υποστηρίζει η Πρέμιερ Λιγκ και συνεχίζει:

«Οι σύλλογοι επαναβεβαίωσαν την δέσμευσή τους για να τελειώσει η σεζόν 2019/2020, διατηρώντας την ακεραιότητα της διοργάνωσης και χαιρετίζουν την υποστήριξη από την πλευρά της κυβέρνησης».

Το πρώτο βήμα για την οποιαδήποτε πρόοδο θα είναι η αναθεώρηση της κυβέρνησης για τους περιορισμούς του lockdown, που είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις