Όλα στη φόρα από Άντονι: «Θα σε περιμένω γυμνή στο κρεβάτι»

Προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσω των ΜΜΕ έκανε ο Άντονι.

Ως γνωστόν, ο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ερευνάται από τις Αρχές έπειτα από καταγγελία της πρώην συντρόφου του ότι της επιτέθηκε τέσσερις φορές πέρυσι, ενώ προ ημερών κατηγορήθηκε από δυο ακόμα γυναίκες.

Θέλοντας ν’ απαντήσει λοιπόν σε δηλώσεις μιας εξ αυτών, της 33χρονης Ίνγκριντ Λάνα, ότι ήταν επιθετικός απέναντί της και την έσπρωξε στον τοίχο αφού προσπάθησε να τη φιλήσει, δημοσιοποίησε στο instagram μηνύματα που είχαν ανταλλάξει.

«Δεν θέλω, αλλά αναγκάζομαι να δημοσιεύσω ένα μικρό μέρος των συνομιλιών στο WhatsApp με την Ίνγκριντ, κάτι που δείχνει ότι είχαμε μόνο μία συνάντηση, οικεία και συναινετική. Το θέμα με αυτήν την απατεώνισσα θα λυθεί στο δικαστήριο», έγραψε συγκεκριμένα.

Και δημοσίευσε, ανάμεσα σε άλλα, ένα μήνυμα όπου αναφερόταν: «Αν θέλεις, θα περιμένω γυμνή στο κρεβάτι».

Στο ίδιο πλαίσιο εξάλλου ήταν οι ισχυρισμοί του Άντον και όταν έγινε γνωστή η νέα καταγγελία, λέγοντας τότε:

«Μιλούσα με την Ίνγκριντ μέσω WhatsApp. Όταν πήγε στην Πορτογαλία για να πάει στα γενέθλια του ξαδέρφου της, ζήτησε να έρθει εδώ στο Μάντσεστερ για να με συναντήσει, με ξεκάθαρη πρόθεση να με γνωρίσει από κοντά, μεταξύ άλλων να με ρωτήσει αν προτιμώ κόκκινα ή λευκά εσώρουχα.

Αγόρασα ένα εισιτήριο και της έκλεισα ένα ξενοδοχείο. Μάλιστα, τη συνάντησα στο προαναφερθέν ξενοδοχείο και είχαμε μια οικεία και συναινετική συνάντηση. Αν και επέμενε να συναντηθούμε ξανά για άλλη μια οικεία συνάντηση, λόγω προβλημάτων προγραμματισμού δεν μπόρεσα να την ξαναδώ, καθώς επέστρεψε στη Βραζιλία. Από τότε δεν την έχω ξανασυναντήσει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις