Πρόταση Αϊβάζογλου να γίνει ερασιτεχνική η Φούτμπολ Λιγκ

Ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα Ηλίας Αϊβάζογλου είναι γεγονός ότι συμμετέχει πολύ ενεργά στις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων σχετικά με το ποδόσφαιρο και δη με τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το “αφεντικό” του Α.Ο Τρίκαλα θα προχωρήσει ακόμη ένα βήμα, καθώς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση που θα αφορά τη γενικότερη δομή και λειτουργία των τριών επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Συνοπτικά, η πρόταση αυτή θα κατατεθεί σε περίπτωση που τελικά προχωρήσει η αναδιάρθρωση με αριθμός 18,14 και 16 ομάδων σε Σούπερ Λιγκ, Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ.

Ο κ. Αιβάζογλου θα εισηγηθεί κατ’αρχήν η Φούτμπολ Λιγκ να είναι ερασιτεχνική κατηγορία και να υπάγεται στην ΕΠΟ. Επίσης η Σούπερ Λιγκ 2 να δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να λαμβάνουν χρήματα από κάθε στοιχηματική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

‘Ένα ακόμη μέτρο που θα προτείνει ο πρόεδρος του Α.Ο.Τ θα αφορά την επιδότηση του ΙΚΑ των ποδοσφαιριστών από την πολιτεία και της διαιτησίας από την ΕΠΟ.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρόταση που εάν γίνει αποδεκτή από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2, Φούτμπολ Λιγκ, θα γράψει ιστορία, έχοντας παράλληλα τη σφραγίδα του Ηλία Αιβάζογλου.

Το νομικό επιτελείο του προέδρου του Α.Ο Τρίκαλα επεξεργάζεται τη συγκεκριμένη πρόταση, την οποία εν συνεχεία ο Ηλίας Αιβάζογλου θα στείλει με αίτημα ψηφοφορίας στην επόμενη Γ.Σ της ‘Ενωσης Σούπερ Λιγκ2-Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή: trikalascore

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις