Χ. Σπαθής: Πάντα και σε όλα δίπλα μας

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία επέστρεψαν στο στρατόπεδο του Ρήγα Φεραίου μετά τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί του Θεσπρωτού στην Ηγουμενίτσα. Οι παίκτες της Βελεστινιώτικης ομάδας βγήκαν νικητές μέσα από μια πολύ δύσκολη μάχη, στην οποία όπως κάθε Κυριακή είχαν πολύτιμη βοήθεια από τον πιο έμπειρο “συμπαίκτη” τους.

Ο λόγος για τον πραγματικό 12ο παίκτη και με διαφορά τον πιο πιστό οπαδό της ομάδος, τον πατέρα Θεοφάνη, που για μία ακόμα μια Κυριακή έδωσε το παρών, μαζί με την οικογένεια του, χωρίς να τον πτοήσουν χιλιόμετρα, έξοδα, κακός καιρός ή άσχημα αποτελέσματα.

Ο αρχηγός του Ρήγα Φεραίου, Χρήστος Σπαθής, αναφερόμενος στον πατέρα Θεοφάνη δήλωσε:

«Είναι πάντα δίπλα μας. Τόσα χρόνια δεν τον έχω ακούσει να μας λέει κάτι άσχημο και πραγματικά η παρουσία του έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, μας δίνει ηρεμία και κουράγιο. Και όταν λέω πάντα δίπλα μας, δεν εννοώ μόνο στις χαρές αλλά και στις λύπες, να μας συμβουλεύει και να μας δίνει κουράγιο.

Σήμερα έκανε 600 χιλιόμετρα μετά από την εντός έδρας ήττα μας και ήταν ο μόνος , εκτός των ανθρώπων της ομάδας, που ήρθε να μας στηρίξει. Έρχεται να δει τους αγώνες τις ανδρικής ομάδας , έρχεται και να καμαρώσει και τους μικρούς της Ακαδημίας. Δίπλα μας πάντα και σε όλα, μαζί με την οικογένεια του!! Όλοι οι παίκτες του χαρίζουμε αυτή την νίκη μέσα από την καρδιά μας και του υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο. Να είσαι καλά πάτερα Θεοφάνη και σε ευχαριστούμε για όλα».

Πηγή: asrigasferaios.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις