TV: Οι ταινίες της Πέμπτης (21/05)

Στις 21:00 το OPEN προβάλει την ξένη ταινία «Cinderella man». Αμερική, 1935: οικονομική εξαθλίωση. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του θρυλικού πυγμάχου Τζιμ Μπράντοκ, η ταινία ακολουθεί βήμα προς βήμα το ταξίδι του από την απόγνωση στην παραμυθένια δόξα! Με σύμμαχο…μηδενικές πιθανότητες και τη δύναμη της ψυχής του, καταφέρνει να κερδίσει σε 15 γύρους έναν κορυφαίο πρωταθλητή, που έχει σκοτώσει δύο άντρες στο ρινγκ! Ο κόσμος τον αποθεώνει σαν ήρωα και του δίνει το παρατσούκλι “Cinderella Man”. Όταν το μόνο που χρειάζεται για την κορυφή είναι θέληση και μία δεύτερη ευκαιρία…

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει ρομαντική κομεντί «Δωρητής σπέρματος». Η Κάσι, μια έξυπνη, ακομπλεξάριστη και αξιολάτρευτη γυναίκα αποφασίζει να αποκτήσει μόνη ένα παιδί, παρά τις αντιρρήσεις του καλύτερού της φίλου. Θα χρειαστεί φυσικά την… μικρή βοήθεια ενός γοητευτικού δωρητή σπέρματος. Εν αγνοία της, όμως, η ιδέα της ανατρέπεται, εξαιτίας μιας μικρής αλλαγής την τελευταία στιγμή: ο δότης τελικά είναι κάποιος άλλος, πράγμα που δεν θα αποκαλυφθεί παρά μόνο επτά χρόνια αργότερα… Μια έξυπνη και τρυφερή κωμωδία, κομμένη και ραμμένη πάνω στο πληθωρικό ταλέντο της Τζένιφερ Άνιστον, που αγγίζει θέματα ταμπού μέσα στο πλαίσιο των σύγχρονων ερωτικών σχέσεων και του τι μπορεί να σημαίνει οικογένεια.

Στις 23:15 το STAR  προβάλει την ταινία τρόμου «Maggie». Ένας ιός μετατρέπει τους ανθρώπους σταδιακά με το πέρασμα των ημερών σε ζόμπι. Τα άτομα που προσβάλλονται από τον ιό, μετά από μερικές ημέρες μπαίνουν σε καραντίνα και λίγο πριν το τελευταίο στάδιο της αλλαγής τούς τους χορηγείται ενέσιμη κοκτέιλ ευθανασίας. Η Μάγκι, η έφηβη κόρη του Γουέιντ, έχει προσβληθεί από τον ιό αλλά ο πατέρας της αρνείται να τη βάλει σε καραντίνα, θέλοντας να είναι μαζί της μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της.

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Πέμπτη (21/05) από την τηλεόραση.

21:00 Ουρανοξύστης – Ξένη ταινία – STAR

21:00 Cinderella man – Ξένη ταινία – Open TV

21:30 Η μάχη της Κρήτης – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 1

22:00 Δωρητής σπέρματος – Ξένη ταινία – ALPHA

23:00 Η αποξένωση – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 2

23:15 Maggie – Ξένη ταινία – STAR

00:00 Τυφλό χτύπημα – Ξένη ταινία – MEGA

01:00 Οι εκδικητές (The avengers) – Ξένη ταινία – STAR

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις