Ζαχαρόπουλος: «Τιμή για τον Οπούντιο ο αγώνας με τη Νίκη»

Αποτέλεσμα ψυχολογίας, χαρακτήρισε ο τεχνικός του Οπούντιου την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, ενώ συμπλήρωσε πως μετά το πρώτο γκολ η ομάδα του κινδύνευσε με δεύτερο τέρμα ενώ στο τέλος θα μπορούσε να πάρει και το τρίποντο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Ζαχαρόπουλου:

«Καταρχάς να συγχαρώ τη Νίκη Βόλου. Θεωρώ τη Νίκη Βόλου μεγάλο και ιστορικό σωματείο και είναι τιμή για τον Οπούντιο Μαρτίνου που έπαιξε σήμερα μαζί της. Θα ήθελα να ευχηθώ στο συνάδελφο, οποίος ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Η εικόνα λίγο έως πολύ είναι, όπως την περιέγραψε ο κ. Βελιτζέλος.

Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να έρθει το γκολ, δεν είχαμε κινδυνεύσει. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά όταν δεχθήκαμε το γκολ, πάθαμε ”black out”. Εκεί θα μπορούσε η Νίκη Βόλου να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα. Μπερδεύτηκαν οι δύο παίκτες και το χάσανε.

Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε ότι είχαμε πέρσι μια ομάδα που έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει και τουλάχιστον δεν πρέπει να χάσουμε. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε και πιέσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει ένα δεύτερο γκολ, χωρίς να έχουμε τις κλασσικές ευκαιρίες.

Χρειαζόμαστε 1-2 θετικά αποτελέσματα να μας δώσουν ψυχολογία για τη συνέχεια, γιατί πραγματικά σε κανένα άλλο ματς, εκτός της Φαρκαδόνας, δεν ήμασταν κατώτεροι του αντιπάλου. Θα συνεχίσουμε. Ήταν αποτέλεσμα ψυχολογίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις