Η Σούπερ Λιγκ στη… σέντρα

Μετά το κυβερνητικό “πράσινο” φως χθες, σήμερα στις 13:00 πραγματοποιείται τηλεδιάσκεψη στη Σούπερ Λιγκ για να καταρτιστεί το πρόγραμμα των πλέι οφ, ενώ θα γίνει και η κλήρωση των πλέι άουτ

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν 6-7 Ιουνίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Άρης-ΟΦΗ. Υπενθυμίζεται πως με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Ολυμπιακός ξεκινά με 66 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ με 52, η ΑΕΚ με 51, ο Παναθηναϊκός με 44, ενώ ΟΦΗ και Άρης έχουν από 34.

Η κλήρωση των πλέι άουτ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πέρα από τη σειρά και το πρόγραμμα των αγώνων θα δούμε ποια παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες εντός κι εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται πως στην κληρωτίδα θα μπουν Ατρόμητος (32), ΑΕΛ (30), Αστέρας (30), Λαμία (27), Βόλος (27), Ξάνθη (18), Παναιτωλικός (17) και Πανιώνιος (11). Κάθε ομάδα θα παίξει μία φορά με τις υπόλοιπες (επτά αγωνιστικές συνολικά), με τους τέσσερις πρώτους της βαθμολογίας να δίνουν τέσσερα παιχνίδια εντός και τρία εκτός έδρας, ενώ οι τέσσερις τελευταίοι θα δώσουν τρία παιχνίδια εντός και τέσσερα εκτός έδρας.