Με Ολυμπιακό τα κορίτσια πόλο του ΝΟΒΑ

Τρομερά δύσκολη αποστολή έχουν σήμερα τα κορίτσια του ΝΟΒΑ στο πόλο. Στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας θα αντιμετωπίσουν στο κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης και νταμπλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό.
Το παιχνίδι…

..θα αρχίσει στις 5 μ.μ. λογικά ο ΝΟΒΑ δεν θα αποφύγει τη συντριβή, με την έκταση της ήττας του να εξαρτάται μόνο από τις διαθέσεις των παικτριών του Ολυμπιακού. Η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αφού αυτή του Πειραιά διαθέτει πολίστριες υψηλού επιπέδου όπως τις διεθνείς Ασημάκη, Αβραμίδου, Μανωλιουδάκη, Διαμαντοπούλου, τις αδελφές Πλευρίτου και τις Ιταλίδες Έμολο και Μπιανκόνι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη αγωνιστική σάρωσε εκτός έδρας τον Τρίτωνα με 33-0, δηλαδή μία ομάδα που κέρδισε στην πρεμιέρα τον ΝΟΒΑ με 13 γκολ διαφορά (18-5).
Η σύνθεση που θα παρατάξει ο τεχνικός Ζαφείρης Χαλάς είναι η εξής: Καλαχάνη, Κιούρκα, Φωτιάδου, Τζιανή, Καρπέτα, Καστάνη, Κωστοπούλου, Σούλια, Κολημήτρα, Γιαβαρίδη, Βλαχάκη.
Το σημερινό πρόγραμμα και οι διαιτητές που ορίστηκαν έχουν ως εξής:
Κολ. Ηρακλείου, 15.00, Ν.Ο. Ρεθύμνου-Εθνικός: Χατζηαναστασίου, Δασκαλάκης.
Κολ. Ιλίσιο, 15.00, ΚΟΠΙ-Βουλιαγμένη: Κωνσταντινίδης, Δερελής.
Κολ. Γλυφάδας «Α. Δημητρόπουλος», 16.00, Γλυφάδα-Τρίτων: Γιαννούλης, Δασκαλοπούλου.
Κολ. Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», 17.00, Ολυμπιακός-ΝΟΒΑ: Γιαννέλης, Μαρκοπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις