Ηττήθηκαν 3-1 από τη Λαμία οι Νέοι του Ολυμπιακού Β.

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λαμία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. H ομάδα του Θωμά Μακρή ηττήθηκε με 3-1 στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου, πληρώντας τα λάθη της και το νωθρό…

…ξεκίνημα στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο 10λεπτο είχαν καταφέρει να πετύχουν δύο τέρματα από στημένες φάσεις στο 4′ και στο 10′, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού. Στη συνέχεια ο Μπέικος στο 20′ με ωραία προσπάθεια και πλασέ μείωσε σε 2-1, για να χαθεί σπουδαία ευκαιρία με τον Καναβό στο 35′ να κάνει το 2-2, καθώς απέτυχε να σκοράρει με κεφαλιά.
Η Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο κράτησε το υπέρ γι’ αυτήν σκορ και μάλιστα στο 85′ πέτυχε και τρίτο τέρμα, για να πάρει τη νίκη με 3-1, πρώτη στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα η ομάδα της Φθιώτιδας είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Αγρ. Αστέρα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σπηλιόπουλος, Χασιώτης (62′ Ράπτης), Αγγελής (85′ Παπάζογλου), Γαρυφάλλου, Παπαϊωάννου, Κεσίδης, Χατζησταμάτης, Καναβός (46′ Καλαμίδας), Ζαρίφης (85′ Γκουγκούδης), Μπέικος, Μπάσαρι (85′ Ζάχος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις