Νέο Δ.Σ. σε κλίμα ομοψυχίας στον Ρήγα Φεραίο

Το πάθημα έγινε… μάθημα. Αυτή τη φορά δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος Αυγούστου για να εκλεγεί νέα διοίκηση στον Ρήγα Φεραίο και να πάει πολύ πίσω ο προγραμματισμός. Το βράδυ της Παρασκευής διενεργήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του ιστορικού συλλόγου στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Βελεστίνου και ακολούθησαν οι εκλογές που ανέδειξαν το νέο Δ.Σ.
Ψήφισαν περίπου 60 μέλη του Ρήγα Φεραίου, ενώ η όλη διαδικασία που τήρησε η εφορευτική επιτροπή, που αποτελούνταν από τους Μαρία Καλαμπούκα, Γιώργο Καρτσώνα και Αχιλλέα Μακρή, ήταν άψογη. Εξάλλου, σύμφωνα και με τον νέο αθλητικό νόμο, στις προχθεσινές εκλογές παρίστατο και δικαστικός αντιπρόσωπος.
Όσον αφορά τα άτομα που απαρτίζουν το 12μελές νέο Διοικητικό Συμβούλιο, δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις. Τα μέλη της προηγούμενης διοίκησης έκαναν και πάλι μπροστά, αφού δεν υπήρξε διάθεση από άλλους παράγοντες να θέσουν υποψηφιότητα. Ουσιαστικά, μόνο ένα μέλος είναι νέο και πρόκειται για τον κ. Κωνσταντίνο Ντόβα. Οι άλλοι 11 μετείχαν και στο περσινό Δ.Σ.
Αναλυτικά, εκλέχθηκαν οι (με αλφαβητική σειρά): Αραμπατζής Χαράλαμπος, Βούλγαρης Ηλίας, Γιάτσιος Κωνσταντίνος, Γκόμας Στέργιος, Καρασμάνογλου Αχιλλέας, Κατσίκης Θεοφάνης, Μπαλαμώτης Ιωάννης, Ντόβας Αντώνιος, Ντόβας Κωνσταντίνος, Περδίκης Ευάγγελος, Σιουμουρέκης Ιωάννης, Τρίγκας Χρήστος.
Οι παραπάνω αναμένεται να συναντηθούν σήμερα, ώστε να συσταθούν σε σώμα και να καθοριστούν οι αρμοδιότητες του καθενός.
Το θετικό για τον Ρήγα Φεραίο είναι ότι στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση επικράτησε κλίμα ομοψυχίας. Όλοι έβαλαν πάνω από όλα το καλό της ομάδας και δείχνουν διατεθειμένοι να συμβάλλουν στο μέτρο του δυνατού προκειμένου το καμάρι του Βελεστίνου να επανέλθει εκεί που ιστορικά ανήκει, δηλαδή σε Εθνική κατηγορία.

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις