Τσιμπανάκος στον ΒΟΛΟΣ 98.6: «Όποια απόφαση πάρουμε θα είναι για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Μετά και το δεύτερο δημοσίευμα που αναφέρει σενάριο συγχώνευσης της ΠΑΕ Βόλος και της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και την αρχική δήλωση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου που δεν “ξεθόλωνε” τα νερά, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρυλεύκων δεν αρνήθηκε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσει τη θέση του αλλά και της ομάδας του, φιλοξενούμενος στον ραδιοφωνικό αέρα του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM.

O Ευριπίδης Τσιμπανάκος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία σχετική πρόταση προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και πως το μόνο που γνωρίζει είναι ότι έχει κατατεθεί μία πρόταση εξαγοράς της ΠΑΕ Βόλος από άνθρωπο του φιλικού του περιβάλλοντος, χωρίς όμως αυτό να σχετίζεται με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM:

«Υπάρχει ένα σενάριο να πουληθεί η ΠΑΕ Βόλος. Προσωπικά, δεν έχω καμία σχέση μ’ αυτό το θέμα και κοιτάζω αποκλειστικά τη δική μου ομάδα, που είναι ο Ολυμπιακός Βόλου» ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου.

Για την συνάντηση και τα θέματα που θα συζητηθούν με την ηγεσία του Ερασιτέχνη στη συνάντηση της Τετάρτης, ο κ. Τσιμπανάκος τόνισε: «Με τον Ερασιτέχνη έχουμε άριστη σχέση και την Τετάρτη υπάρχει συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Θα καθίσουμε όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι για να δούμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου. Διότι, υπάρχουν κάποια λεπτά σημεία, τα οποία και θα συζητήσουμε. Όπως σε ποια κατηγορία θα παίξουμε, το οικονομικό, καθώς όπως είπε πρόσφατα σε δηλώσεις του ο πρόεδρος, θα χρειαστούν 500.000 ευρώ για να βγει η χρονιά».

«Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει την προσπάθεια»

«Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να στηρίξει την ομάδα. Από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω τη πόλη μου και την ομάδα που αγαπώ, χωρίς κανένα κέρδος».

Επανερχόμενος στο σενάριο της συγχώνευσης με τον Βόλο, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για κάποια άλλη ομάδα που ακούγεται πως θα την πάρουν κάποιοι άνθρωποι, άσχετα αν είναι άτομα του φιλικού μου περιβάλλοντος. Δεν μπαίνω στη διαδικασία, αν και εφόσον πουληθεί η ΠΑΕ Βόλος τι θα συμβεί. Όσο είμαι εγώ τουλάχιστον στον Ολυμπιακό, την ιδέα, τα χρώματα και τα σήματα δεν τα πουλάω. Αν υπήρχε μία πρόταση, θα έπρεπε να απευθυνθώ στον Ερασιτέχνη που είναι η μάνα του συλλόγου και από κει και πέρα θα παίρναμε μία κοινή απόφαση για το καλό του Ολυμπιακού μας».

«Όποια απόφαση πάρουμε θα είναι για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου»

«Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα προς τους οργανωμένους. Γνωρίζουν ποιος είμαι, αλλά θέλω και από αυτούς, αν και δεν έχω παράπονο, να στηρίξουν την ομάδα με όλες τους τις δυνάμεις. Όποια απόφαση πάρουμε με τον Ερασιτέχνη θα είναι για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου. Μόνος μου δεν μπορώ να πάρω καμία απόφαση. Υπάρχει η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ένας κόσμος από πίσω τον οποίο και σεβόμαστε».

Για την επικείμενη αναδιάρθρωση: «Αυτή τη στιγμή όλα είναι ρευστά. Θεωρώ ότι σίγουρα θα γίνει αναδιάρθρωση, γιατί η ΕΠΟ ανέβασε και τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Από κει και πέρα θα εξαρτηθούν πολλά από το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Υπάρχει εγρήγορση, ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό είναι κακό όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά για όλες τις ομάδες. Είναι άστοχο αυτό που γίνεται. Για άλλη μία χρονιά την πληρώνουν αυτοί που «τρέχουν» τις ομάδες και βάζουν τα χρήματα. Είμαι υπέρ να υπάρχει ένα μετοχικό κεφάλαιο της τάξης των 300.000 ευρώ και όσοι δεν μπορούνε να βάλουν αυτά τα χρήματα να καθίσουν σπίτι τους και να μην ασχολούνται».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις