Σταματίου: Να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε

Στην εφημερίδα “Θεσσαλία” μίλησε ο προπονητής Κώστας Σταματίου που παραδέχθηκε ότι δεν του πήρε πολύ ώρα να δεχθεί την πρόταση του Ρήγα Φεραίου για την ανανέωση της συνεργασίας. Παρακάτω εξηγεί τους λόγους:
«Δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη για να δεχθώ την πρόταση του Ρήγα Φεραίου. Κατ’ αρχάς είχα εξαιρετική συνεργασία με όλα τα παιδιά της διοίκησης που από ό,τι είδα παραμένουν σχεδόν όλοι στο νέο Δ.Σ. Συμπορευτήκαμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε μία καλή ομάδα που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι από το πρόσωπο που έδειξε τον τελευταίο καιρό. Βέβαια, το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε μας άφησε μία πικρία διότι θεωρούμε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από τη 2η θέση.
Στη συνάντηση που είχα με τη διοίκηση, πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε από κοινού την προσπάθεια που έμεινε στη μέση. Βάση μας θα είναι η περσινή ομάδα. Θα γίνει προσπάθεια να μείνει τουλάχιστον το 80% από το ρόστερ μας και από εκεί και πέρα ευχαρίστως θα δεχθούμε και ορισμένα παιδιά που θα θελήσουν να έλθουν στον Ρήγα Φεραίο.
Ένας επιπλέον λόγος για να πω το «ναι» στον Ρήγα Φεραίο είναι και το ίδιο το όνομα του συλλόγου. Πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία που κοσμεί με την πολύχρονη παρουσία της το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας. Το γεγονός ότι τώρα βρίσκεται στην Α’ τοπική δεν μειώνει την αίγλη του συλλόγου».
Σύμφωνα με τον 59χρονο προπονητή είναι πολύ σημαντικό που ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν θα γίνει έγκαιρα, με τον ίδιο να επιθυμεί την παραμονή του συνόλου των ποδοσφαιριστών με τους οποίους δούλεψε και πέρυσι: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η νέα προσπάθεια θα αρχίσει νωρίς. Πέρυσι δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ διότι η συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού έγινε την τελευταία στιγμή και η προετοιμασία της ομάδας πήγε πολύ πίσω. Αυτό σίγουρα μας στοίχισε… Ελπίζω τα περισσότερα παιδιά να συνεχίσουν στον Ρήγα και τη νέα σεζόν. Αν είναι εφικτό, προσωπικά επιθυμώ να παραμείνουν όλοι, κάτι που γνωρίζω πως θέλει και η διοίκηση, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Πηγή: εφημερίδα “Θεσσαλία”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις