“Και νέοι υποψήφιοι επενδυτές για την ΠΑΕ Βόλος”

Νέο δημοσίευμα του SDNA.GR αναφέρει πως νέο γκρουπ επενδυτών έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Βόλος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Νέο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για την αγορά της θεσσαλικής ομάδας με τις «ευλογίες» Έλληνα ατζέντη. Το SDNA…ψάρεψε (φρέσκο – παρασκηνιακό) ρεπορτάζ απ΄τα νερά του Παγασητικού.

Μπορεί οι παροικούντες την ΠΑΕ Βόλος να…χαμήλωσαν (με κάποια καθυστέρηση) τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την θεσσαλική ομάδα να αλλάζει χέρια οσονούπω, ωστόσο η αλήθεια είναι πως μακριά απ΄τα φώτα της δημοσιότητας και σε καθημερινή βάση, υπάρχουν πολλές μυστικές επαφές με φόντο την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ.

Επαφές που για την ώρα κι όσο δεν υπάρχει deal, είναι απολύτως λογικό και κατανοητό να θέλουν να κρατήσουν απόρρητες τα βολιώτικα παιδιά. Βλέπετε, τα μεγάλα deals, αγαπούν τη μεγάλη σιωπή. Πάντα και παντού.

Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, φαίνεται πως πλάκωσε …πελατεία στο Βόλο. Τι σημαίνει αυτό;
Σύμφωνα με όσα…αλίευσε το SDNA από ιαματική πηγή του Παγασητικού, εκτός από έναν ομογενή επιχειρηματία που φέρεται να΄χει εκδηλώσει «ζεστό» ενδιαφέρον για την αγορά της ΠΑΕ κι έχει έτοιμο τιμ συνεργατών που αναμένουν το δικό το σήμα για να σηκώσουν μανίκια, εσχάτως άνοιξε κι ένα δεύτερο ανοιχτό (βολιώτικο) κανάλι με γκρουπ επενδυτών που έκαναν σχετική κρούση!

Επενδυτές που διατηρούν το χαρτοφυλάκιο τους στο εξωτερικό και σίγουρα όχι στον «πλανήτη – Άρη», όπως ανέφερε η τελευταία ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας, σχολιάζοντας (με χιούμορ) με την «παρέλαση» υποψηφίων επενδυτών.

Κατά μία πληροφορία μάλιστα, στην προκειμένη περίπτωση το «προξενιό» ή για να το γράψουμε διαφορετικά τους ξένους επενδυτές, έφερε σε επαφή με τα βολιώτικα παιδιά Έλληνας agent ο οποίος διατηρεί την έδρα του στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια.

Κάνοντας rewind στο χρόνο κι ανατρέχοντας στο παρελθόν, θα θυμηθούμε πως είχε σηκωθεί…σκόνη γύρω απ΄το όνομά του για ένα ηχηρό deal που έφερε την προσωπική υπογραφή του, χωρίς όμως στην πορεία να γίνει η λεγόμενη απόσβεση.

Για να δούμε, τι θα δούμε…”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις