Α. Κυζιρίδης: Στον Βόλο εμπιστεύονται τους νέους ποδοσφαιριστές

Στην ομάδα του Βόλου υπάρχει πικρία για τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, σ’ ένα ματς όπου οι «κυανέρυθροι» ήταν σαφώς καλύτεροι, βάσει απόδοσης θα έπρεπε να είχαν «καθαρίσει» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη και στο τέλος έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.
Όπως τόνισε και ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης, το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή, στο δεύτερο ημίχρονο, καταγράφοντας τη δεύτερη συμμετοχή του φέτος στη Σούπερ Λιγκ τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο, θεωρώ, πως η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και το σκορ θα έπρεπε να είναι 0-3. Αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως ξέρουμε, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Σίγουρα καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι κόκκινες κάρτες που δεχθήκαμε. Αυτό φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν και ένας βασικός λόγος που η ομάδα ηττήθηκε».
Για το πόσο καθοριστική ήταν η φάση του γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΛ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και η κόκκινη κάρτα του Οικονόμου, ο νεαρός επιθετικός απάντησε: «Θεωρώ πως ήταν μια άτυχη στιγμή για την ομάδα. Γιατί αν πηγαίναμε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ μας και με τον αντίπαλο να παίζει με παίκτη λιγότερο, το ματς στο β’ μέρος θα ήταν τελείως διαφορετικό».
Ο Αλέξανδρος Κυζιρίδης αναφέρθηκε και στο γεγονός πως στην ομάδα αγωνίζονται πολλοί νεαροί Έλληνες παίκτες: «Είναι πολύ όμορφο, όταν ένας προπονητής εμπιστεύεται νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές και αυτό το βλέπουμε στο Βόλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις