Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Διαγόρα Στεφανοβικείου, αφού υπάρχει απροθυμία από τον κόσμο να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα, ώστε να μην σηκώσει μόνος όλο το βάρος ο Σάκης Πρασσάς.
Ο πρόεδρος του Διαγόρας θέλει να συνεχίσει να ηγείται της ομάδας, αλλά με την προϋπόθεση να μπουν στο Δ.Σ. άτομα που θα βάλουν και αυτά το χέρι στην τσέπη. Ως γνωστόν έχει δημιουργηθεί μία πενταμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους Θανάση Παπαϊωάννου, Τρύφωνα Καρατζιώλη, Βασίλη Παπακυρίτση, Τάκη Σβερονόπουλο και Θανάση Βλάχο, η οποία ανέλαβε να πείσει άτομα που αγαπούν τον σύλλογο, προκειμένου να αναμιχθούν με τα διοικητικά του. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής επρόκειτο να γίνουν γνωστά σε νέα Γ.Σ. το βράδυ της Πέμπτης, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε.
Το νέο ραντεβού ορίστηκε για την Δευτέρα, με την ελπίδα όλων να βρεθεί η κατάλληλη λύση και να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική, σε μία χρονιά που θα είναι ούτως ή άλλως θα είναι πολύ δύσκολη οικονομικά για όλους τους συλλόγους της κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις