Χωρίς βαθμό εκτός έδρας στα πλέι άουτ ο Βόλος

Ούτε στη τρίτη έξοδο για τα πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ ο Βόλος κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στην Τρίπολη οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0 από τον Αστέρα και παρέμειναν στους 31 βαθμούς και στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το παιχνίδι δεν εξελίχθηε καλά για τον Βόλο, ο οποίος μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα (έληξαν τα συμβόλαιά τους και δεν ανανεώθηκαν), πήγε στην Τρίπολη με 17 ποδοσφαιριστές.
Η τεχνική ηγεσία χρησιμοποίησε σε ένα ακόμη παιχνίδι αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας την ευκαιρία στον Κώστα Κορέλα να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (αντικατέστησε τον Ζοάο στο 55’). Βασικός για πρώτη φορά φέτος αγωνίστηκε ο Γεράσιμος Μήτογλου, με τον νεαρό αμυντικό να παίζει και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού. Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.
Δεύτερη συμμετοχή για τον νεαρό Βολιώτη επιθετικό Γιώργο Μπάλλα, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, στη θέση του Μουνίθ στο 64’. Συμμετοχή και για τον Κυριζίδη, με τον νεαρό επιθετικό να παίρνει τη θέση του Γέντρισεκ στο 54’.
Ο Βόλος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία εξ ου και το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε τέσσερα τέρματα. Όσα είχε δεχθεί συνολικά στα υπόλοιπα τέσσερα ματς των πλέι άουτ. Επιθετικά η ομάδα δημιούργησε τις προϋποθέσεις να πετύχει κάποιο γκολ, όμως αυτό δεν ήρθε, με τους «κυανέρυθρους» να είναι «άσφαιροι» στα τρία από τα πέντε, μέχρι τώρα, ματς των πλέι άουτ.
Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες των παικτών του Βόλου και πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο μίνι πρωτάθλημα (είχε να νικήσει από την πρεμιέρα, όταν επικράτησε της Λάρισας με 2-1). Οι Αρκάδες προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες, ενώ η νίκη αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις