Βόλος: Θρήνος για τη Σπυριδούλα του MasterChef -Νεκρός ο 52χρονος πατέρας της

Νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε ένας 52χρονος άνδρας σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία. Πρόκειται για τον Λευτέρη Καραμπουτάκη, ο πατέρας της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη που έλαβε μέρος στο MasterChef .

Η είδηση του θανάτου του Λευτέρη Καραμπουτάκη έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στη Νέα Ιωνία καθώς τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό τέλος του 52χρονου άνδρα. Την προηγούμενη μέρα ο εκλιπών πήγε κανονικά στη δουλειά του, δούλευε ως ιδιωτικός υπάλληλος στο τσιπουράδικο «Μεθυστάνας» στην οδό Παπάγου, στη Νέα Ιωνία.

Το πρωί, εντοπίστηκε από γείτονα στο μπαλκόνι του ακίνητος και άμεσα κλήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και το ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου διέγνωσε τον θάνατό του.

karampoutakis

H Σπυριδούλα Καραμπουτάκη συμμετείχε στο MasterChef 3 και έφτασε στον μεγάλο τελικό τον οποίο τελικά κέρδισε ο Μανώλης Σαρρής. Η Σπυριδούλα μπήκε στο παιχνίδι λέγοντας ότι μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες και συγκεκριμένα στο τσιπουράδικο που διατηρούσαν οι γονείς της. Εκεί από μικρή ηλικία ετοίμαζε μεζέδες, γεγονός που επηρέασε όλη την μετέπειτα πορεία της. Στον τελικό του MasterChef 3 στο στούντιο βρέθηκε φυσικά και ο μπαμπάς της μαζί με όλη την οικογένεια.

thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις