Ολυμπιακός Β.: Τα τυπικά απομένουν για τον Γιαννίτση

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ανακοίνωσε στην εκδήλωση του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτη την απόκτηση του Παντελή Ριζογιάννη, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του goalpost.gr, όταν είχε γράψει πως ο έμπειρος μέσος έχει κλείσει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο Ριζογιάννης, ως γνωστόν, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση, μαζί με τους Ρόκα, Μπουτζίκο και Σκοπελίτη και μίλησε στους φιλάθλους της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός, όπως πρώτο έγραψε το goalplost.gr ΕΔΩ, έχει συμφωνήσει με τον Μιχάλη Γιαννίτση, η απόκτηση του οποίου θα ανακοινωθεί άμεσα. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός είχε συνεργαστεί τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον Περικλή Αμανατίδη στα Τρίκαλα, ενώ έχει «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια με Σπάρτη και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Οι μεταγραφικές κινήσεις συνεχίζονται, με τους Ευριπίδη Τσιμπανάκο, Θωμά Μακρή και Περικλή Αμανατίδη να είναι σε συνεχή επαφή, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ.
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου και αξιόλογου τερματοφύλακα, καθώς αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας υπάρχει μόνο ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ. Οι Νίκος Γιδόπουλος και Ηλίας Μακρυωνίτης αποτελούν παρελθόν, με τον πρώτο να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα της Γερμανίας.
Οι υπόλοιπες κινήσεις αφορούν την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, δεξιού οπισθοφύλακα, αμυντικού μέσου, σέντερ φορ και επιτελικού χαφ, σε πρώτη φάση και ανάλογα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στη συνέχεια για την απόκτηση κι άλλων παικτών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις