Αδυνατεί η Δάφνη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Δάφνη, τονίζει πως παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να βρεθεί λύση στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, αυτό δεν κατέστη εφικτό. Αποτέλεσμα, ο σύλλογος να αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, με τις δηλώσεις συμμετοχής να λήγουν στις 24 Ιουλίου. Ωστόσο, θα γίνει μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον σύλλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δάφνης:
«Μετά και την τελευταία άκαρπη προσπάθεια σύγκλησης της γενικής συνέλευσης για την εκλογή εφορευτικής επιτροπής με σκοπό την διενέργεια εκλογών στις 17.07.2020 δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες καταστατικές ενέργειες. Δεδομένης της κατάστασης την συγκεκριμένη χρονική στιγμή το σωματείο μας παραμένει ακέφαλο, χωρίς διοίκηση, με αποτέλεσμα να μην δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021. Είναι λυπηρό η ομάδα μας μετά από 70 χρόνια συμμετοχής στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Θ. και ύπαρξής της στο χώρο του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου και όχι μόνο, να δυσκολεύεται να συμμετάσχει σ’ αυτά, δεδομένου ότι η προθεσμία δηλώσεων λήγει στις 24.07.2020 σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Θ.
Όλο αυτό τον καιρό έγιναν αλλεπάλληλες προσπάθειες και συζητήσεις για την ανεύρεση λύσης στο διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, δυστυχώς όμως δεν βρέθηκε καμία απολύτως λύση προς την κατεύθυνση αυτή. Είναι λοιπόν δεδομένο, ότι η ομάδα μας αυτή τη στιγμή παραμένει σε διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Ελπίζουμε, έστω και την ύστατη στιγμή να δοθεί λύση και να αποφευχθούν όλες οι αρνητικές συνέπειες των εξελίξεων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις