Ρήγας Φεραίος: Έναρξη προετοιμασίας και πρόγραμμα φιλικών

Την Δευτέρα στις 18.00 αρχίζει η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου, ενώ όπως ανακοίνωσε η διοίκηση έχουν κλειστεί και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Από τη διοίκηση του Α.Σ. Βελεστίνου «Ρήγας Φεραίος γίνεται γνωστό, ότι η προετοιμασία της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα, 27 Ιουλίου, στις 18:00 στο Στάδιο Βελεστίνου, όπου θα πραγματοποιηθεί και ο καθιερωμένος αγιασμός.
Ευχόμαστε στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο του Ρήγα υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην πραγματοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.
Τέλος, προς ενημέρωση των φίλων και οπαδών της ομάδας, γνωστοποιούνται οι φιλικοί αγώνες που θα διεξαχθούν κατά την περίοδο της προετοιμασίας έως και την έναρξη του πρωταθλήματος και θα λάβουν χώρα, ως κάτωθι:
– Παρασκευή, 14/8: Ρήγας-ΑΕΛ Κ20
– Τετάρτη, 19/8: Θα ανακοινωθούν ο αντίπαλος και η έδρα τις επόμενες ημέρες.
– Σάββατο, 22/8: Ρήγας-Νίκαια Λάρισας.
– Για την Τετάρτη 26 και το Σάββατο 29 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί δυο φιλικοί αγώνες με τον Αίαντα Σούρπης και τον Πρωτεσίλαο Πτελεού και η έδρα διεξαγωγής αυτών θα ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες.
– Τετάρτη, 2/9: Θα ανακοινωθούν ο αντίπαλος και η έδρα τις επόμενες ημέρες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις