Σήμερα η πρώτη προπόνηση του Βόλου στο Πανθεσσαλικό

Μπορεί το πρωτάθλημα για τον Βόλο να ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουλίου, ωστόσο, σήμερα, 12 μέρες αργότερα, αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Βόλου για τη νέα χρονιά. Εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, της απουσίας κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας, καθώς επίσης και της μη έλευσης όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, η σημερινή πρώτη προπόνηση θα είναι κλειστή στο κοινό, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Η επίσημη «πρώτη» του Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ανακοινώσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών, του Τάσου Κρητικού και του Σουηδού Σιμόν Λουντεβάλ, ενώ άμεσα θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις παικτών που έχουν κλείσει. Οι «κυανέρυθροι», σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν έρθει σε συμφωνία και με δύο παίκτες από την Αργεντινή, οι οποίοι αναμένονται στην Ελλάδα, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή τους στην ομάδα. Παράλληλα, εξετάζονται και ορισμένες περιπτώσεις από την Ισπανία, αγορά στην οποία δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση ο Βόλος τα τελευταία χρόνια.
Ο νέος προπονητής της ομάδας, Σάκης Τσιώλης, βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Άκη Πέτρου και τους ιθύνοντες της διοίκησης και κάνουν τον σχεδιασμό του ρόστερ.
Μία περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με το sportime.gr είναι ο Ζαν Μπαριέντος. Ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και απασχολεί τους «κυανέρυθρους». Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 19 ματς πρωταθλήματος και είχε ένα γκολ, αυτό στην πρεμιέρα με την ΑΕΚ. Σημείωσε άλλο ένα στα πλέι άουτ σε τέσσερα παιχνίδια. Ήταν κομβικό, μάλιστα, αφού μ’ αυτό οι Θρακιώτες επικράτησαν 1-0 του Ατρομήτου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις