ΝΟΒΑ και ΟΕΑ/ΝΑΒ συνεχίζουν την προσπάθεια στη Β’ Εθνική πόλο

Μοιράσου το άρθρο

Ιδιαίτερα περίπλοκο είναι το σύστημα διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πόλο όπου μετέχουν 25 σύλλογοι χωρισμένοι σε πέντε ομίλους. Ο πρώτος διεξήχθη το τριήμερο που μας πέρασε, ενώ ο δεύτερος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο τριήμερο (4-6 Ιουλίου) στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.
Στο 5ο γκρουπ…

…συμπεριλαμβάνονται ο ΝΟΒΑ και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, οι οποίοι ουσιαστικά έχουν περάσει στη Β’ φάση, καθώς από τις πέντε ομάδες προκρίνονται οι τέσσερις. Στην πρεμιέρα ο πρώτος παίζει στις 19.00 με το ΝΟ Χαλκίδας και ο δεύτερος μια ώρα νωρίτερα (18.00) με το ΝΟ Λάρισας.
ΝΟΒΑ (Γ. Δημαρέλος): Βόντζος, Παπαδέας, Παρασκευόπουλος, Λ. Μονιούδης, Κόφφας, Χαλάς, Δ. Μονιούδης, Φτούλης, Μαυρέλος, Μαλλιαρός, Αυγουστιανάκης, Κατσώνης, Τζιανής, Νικολάου, Οικονομίδης, Γεωργιάδης, Βαλιάντζας, Μπουντούκος, Φιντικίδης.
Από την άλλη πλευρά ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συνέλεξε έξι βαθμούς στον πρώτο γύρο και βρίσκεται μια «ανάσα» από την επόμενη φάση, καθώς θεωρείται τρομερά δύσκολο η Αναγέννηση Λαμίας να μπορέσει να ανατρέψει την κατάσταση.
ΟΕΑ/ΝΑΒ (Κωνσταντέλιας, Κόφφας): Αγγελόπουλος, Πανέρης, Κούτνας, Βαΐτσης, Σαραγγανίδας, Σπανός, Έντμοντς, Γαρύφαλλος, Καρύδας, Μάλης, Δουκατάς, Κωνσταντουδάκης, Ζαχαρής, Τάσιος, Χούσιος.
Το σημερινό πρόγραμμα
Παρασκευή 4/7
18.00 Ν.Ο. Χαλκίδας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
19.00 Ν.Ο. Λάρισας-ΝΟΒΑ

Η βαθμολογία
από τον α’ γύρο
1. ΝΟΒΑ 51-33 12
2. Ν.Ο. Λάρισας 38-31 9
3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 41-39 6
4. Ν.Ο. Χαλκίδας 31-34 3
5. Αναγέννηση 21-45 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις