Μαρτίνης (Ρόδος): «Ξαφνικά πέντε ομάδες ξύπνησαν από τον ύπνο τους»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνης Μαρτίνης, μιλώντας στη mikriliga.com για τις τελευταίες εξελίξεις, εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος για όσα έλαβαν χώρα στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Κάποιος μας κοροϊδεύει χωρίς να κοκκινίζει! Ας αρχίσουν να κοκκινίζουν με ό,τι συνεπάγεται το χρώμα, είτε κυβερνητικά είτε γύρω-γύρω.

Είχαν γίνει δηλώσεις, από τους ειδικούς, τους αρμόδιους, ότι η Β’ Εθνική θα είναι ενοποιημένη με δύο ομίλους! Τώρα το τρενάρουν ενώ σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη τα ¾ σε ψηφοφορία είναι δημοκρατία…»

Και συνέχισε:

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει πώς επιθυμεί να γίνουν όλα όπως ήταν πριν το νόμο Βασιλειάδη, ιδού ο χρόνος και το πεδίο προκειμένου να επαναφέρει την κατάσταση!

Πολύς κόσμος πόνταρε εκεί, στις υποσχέσεις που δόθηκαν!»

«Θα σκεφτούμε πώς θα πράξουμε αν δεν γίνει αναδιάρθρωση»

Η ΠΑΕ Ρόδος είναι μια από τις πρωταθλήτριες της Γ’ Εθνικής κατακτώντας έτσι και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ο Πρόεδρος των «Ελαφιών» σχολιάζει την κοινή ανακοίνωση των οκτώ πρωταθλητριών:

«Αν νομίζουν πώς οι ομάδες είναι οκτώ, δεν είναι. Είναι παραπάνω στην ουσία. Όλοι οι πρωταθλητές συμφωνήσαμε πώς αν δεν γίνει αναδιάρθρωση, θα σκεφτούμε πολύ καλά τι θα κάνουμε…»

«Δε μπορούν να παίζουν με τις ομάδες!»

Όσον αφορά τη στάση της ΕΠΟ τονίζει πώς δεν μπορεί να παίζει με τις ομάδες και τα χρήματά τους:

«Αυτό που έγινε χθες ήταν για να έχει την εμπιστοσύνη μας μέχρι τώρα ο κ. Λεουτσάκος, και ο παράγοντας της ΕΠΟ κ. Διακοφώτης που είναι της περιοχής μας.

Η ΕΠΟ και ο πρόεδρος δε μπορούν να παίζουν με τις ομάδες, τα χρήματά τους και τις προοπτικές του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

Αν επιθυμεί ο κ. Γραμμένος να αφήσει ιστορία, πρέπει να προχωρήσει η αναδιάρθρωση.»

«Οι πέντε ομάδες ξαφνικά ξύπνησαν και θέλουν Σούπερ Λιγκ!»

Αναφερόμενος στις πέντε ομάδες που καταψήφισαν την αναδιάρθρωση, αναφέρει πώς  αυτό συνέβη για το λόγο ότι τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και ξαφνικά θέλουν να αγωνιστούν στη Σούπερ Λιγκ:

«Τέσσερις πέντε ομάδες ξαφνικά ξύπνησαν από τον ύπνο τους και θέλουν να συμμετέχουν Σούπερ Λιγκ.

Είναι εκείνοι που τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις και ψήφισαν κατά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει ανέβει με την αξία του. Προφανώς, θεωρούν ότι οι υπόλοιποι είναι βλάκες!

Προσπαθούν να ανεβάσουν τον Καραϊσκάκη στη Σούπερ Λιγκ; Να φτιάξουμε και εμείς μια ομάδα να την πούμε Κολοκοτρώνη να την πάμε Σούπερ Λιγκ!

Στην ψηφοφορία πόσοι ψήφισαν και πόσοι εκπροσωπούν νόμιμα τις ομάδες τους; Ποιος εκπροσώπησε τη Δόξα Δράμας, το Λεβαδειακό και τον Απόλλωνα Λάρισας;»

mikriliga.com

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις