Κάρτα μέλους και εισιτήριο διαρκείας από τον Πύρασο

Κυκλοφόρησαν από τον Πύρασο οι κάρτες μέλους και το εισιτήριο διαρκείας του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Στη διάθεση των φιλάθλων/φίλων του Πυράσου είναι οι κάρτες μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας. Η διοίκηση του συλλόγου ζητάει τη στήριξη των κατοίκων της Νέας Αγχιάλου, και όχι μόνο, στην καινούργια προσπάθεια που γίνεται.
Η κάρτα μέλους στοιχίζει 10 ευρώ και ο κάτοχός της παίρνει δώρο ένα καλαίσθητο, ξύλινο μπρελόκ με το ιστορικό σήμα της ομάδος μας.
Το εισιτήριο διαρκείας στοιχίζει 50 ευρώ και δίνει ελεύθερη είσοδο σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Στηρίζοντας την προσπάθειά μας, στηρίζετε τον αθλητισμό στην πόλη μας, στηρίζετε την ακαδημία του Πυράσου, στηρίζετε την ιστορική συνέχεια του συλλόγου που εδώ και επτά δεκαετίες έχει αλληλένδετη σχέση προσφοράς με τον τόπο μας.
Ο Πύρασος εκπροσωπείται από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του, όμως ο Πύρασος είναι ο κόσμος του. Αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου οι φίλαθλοί του, οι υποστηριχτές που μας δίνουν ηθική και οικονομική στήριξη.
Για την αγορά κάρτα μέλους ή εισιτηρίου διαρκείας, μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ή να προσέρχεστε στο γήπεδο Ν. Αγχιάλου τις απογευματινές ώρες.

Χορηγός των καρτών η Φάρμα Γκαραβέλ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις