“Φουλάρει” για Αργεντινό επιθετικό, κοντά σε στόπερ ο Ολυμπιακός Β.

Στην απόκτηση ενός αξιόλογου Αργεντινού επιθετικού (αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης) βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο, δίχως ακόμη να έχει επέλθει συμφωνία, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να αισιοδοξούν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ικανός να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων».
Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος μαζί με τον Γιαννίτση είναι σε θέση να συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.
Η διοίκηση προχωρά βάσει του πλάνου που έχει σχεδιάσει, σε μια δύσκολη περίοδο, όπου τα πάντα είναι ρευστά, όσον αφορά τα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, εισιτήρια. Με προσεκτικές κινήσεις οι ιθύνοντες της ΠΑΕ προσπαθούν να μην υπερβούν το μπάτζετ της χρονιάς, ελπίζοντας πως θα υπάρχει και η ανάλογη στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν υλοποιήσει, μέχρι τώρα, όλα όσα έχουν υποσχεθεί, κινούνται δυναμικά για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και τώρα ήρθε η ώρα του κόσμου να δείξει πόσο κοντά είναι στο σύλλογο, στηρίζοντας οικονομικά την προσπάθεια, αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας, που θα του δώσει τη δυνατότητα να γίνει και μέτοχος της ΠΑΕ.
Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να γίνει πράξη το μοτο «Ο Ολυμπιακός Βόλου ανήκει στο λαό του» και όλοι μαζί, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, φίλαθλοι, να κάνουν πράξη την «Ολυμπιακή Συμμαχία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις