Χαραλαμπίδης: «Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Τρικάλων έκανε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος έδωσε το στίγμα του, σημείωσε ότι θέλει να εμπλουτίσει το Τρικαλινό στοιχείο ενώ ανέφερε ότι γίνονται ξανά συζητήσεις με τους Τσίπρα, Σανδραβέλη και Λώττα.

Αρχικά είπε: «Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθούμε να έχουμε υγεία και να βγει η χρονια χωρίς τραυματισμούς ενώ εύχομαι και όλοι στα Τρίκαλα να είναι καλά με το ιό που μας έχει χτυπήσει. Ξεκινάμε με όρεξη πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα απ’ όπου είχα περάσει και πριν δέκα χρόνια. Μου αρέσουν τα Τρίκαλα, βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση , και άφησα άλλες προτάσεις που είχα γιατί μου άρεσε το πλάνο το οποίο ελπίζω να μας βγεί και τον Μαίο να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι».

Για τις κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα σημείωσε: «Περιμένουμε πως θα είναι η κατηγορία. Κρατήθηκε ένας κορμός από πέρυσι, έχουμε δύο ερωτηματικά με τον Τσίπρα και τον Σανδραβέλη (αργότερα πρόσθεσε και τον Λώττα), ήρθαν κάποια παιδιά νέα με ταλέντο που τους έχουμε τσεκάρει και θα δουλέψουμε μαζί τους. Θα δούμε τις ελλείψεις και την απόφαση πως θα είναι οι κατηγορίες, θα γίνουν και μεταγραφές έμπειρων παικτών. Ο στόχος είναι η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα ρίξουμε πάντως πολύ βάρος και στο Τρικαλινό στοιχείο για να δημιουργηθεί ένας κορμός με Τρικαλινά παιδιά γιατί υπάρχει πολύ καλό υλικό»

sportrikala.gr