Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Β. ο Λόρι Κέρη

 

Ο Λόρι Κέρη αποκτήθηκε πέρυσι τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό Βόλου και στο διάστημα που αγωνίστηκε μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του κορωνοϊού, ήταν από τους παίκτες που βοήθησαν την ομάδα, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και δύο γκολ. Άλλωστε, είναι γνωστή η αξία του έμπειρου μεσοεπιθετικού, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 179 παιχνίδια σε Β’ και Γ’ Εθνική, σημειώνοντας 81 τέρματα.

Ο Κέρη θα συνεχίσει να είναι μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Θωμά Μακρή. Επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς και ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην ομάδα. Αναμένεται να ανακοινωθεί και από την ΠΑΕ επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός αύριο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και θα ακολουθήσει την Τρίτη την αποστολή στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις