Βεργέτης: Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε δύο ή τρεις θέσεις

Τους οπαδούς να είναι κοντά στην ομάδα και να την χειροκροτούν για την προσπάθεια κι όχι μόνο για το αποτέλεσμα θέλει ο Στάικος Βεργέτης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του καθιερωμένου αγιασμού στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Νίκης. Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, ο Αρκάς τεχνικός τόνισε πως θα γίνουν μετρημένες κινήσεις για 2-3 θέσεις.

Αναλυτικά:

«Θα ξεκινήσω με μία ευχή και με μία υπόσχεση. Ευχή είναι να έχουν υγεία όλα τα παιδιά μας, μακριά από τραυματισμούς, να είναι καλά, ώστε να περατωθεί αυτή η χρονιά που ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο.

Δεύτερη ευχή είναι να ευοδωθούν οι στόχοι της ομάδας μας και υπόσχεση είναι ότι θα φτιάξουμε ένα γκρουπ που θα παλεύει κάθε παιχνίδι, θα μάχεται, ώστε να διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί απ’ τον κάθε αγώνα. Θέλουμε οι οπαδοί μας, που είναι πάντα κοντά μας και δίπλα μας, να συγκινούνται από την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα, κι αν συνοδεύεται και με καλό αποτέλεσμα, τόσο το καλύτερο.

Το ρόστερ κι έτσι όπως είναι ξεκινάει το πρωτάθλημα. Νομίζω πως θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές σε δύο ή τρεις θέσεις το πολύ. Υπάρχουν κάποιοι καινούριοι παίκτες, οι οποίοι θα είναι στην ομάδα, γιατί αξιολογήθηκαν και θα είναι παίκτες της ομάδας. Επίσης υπάρχουν και κάποια νέα παιδιά, τα οποία θα αξιολογηθούν στην πορεία των προπονήσεων και των φιλικών».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις