Κοντά σε Χαντεργκιονάι ο Ολυμπιακός

Μπορεί ο Ραφίνια να αναμένεται το μεσημέρι (16:00) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες προχωρούν στην απόκτηση κι άλλου δεξιού μπακ που θα αποτελέσει το μπακ απ του Βραζιλιάνου.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από Αγγλία και Κόσοβο και φέρνουν τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι να βρίσκεται μια… ανάσα από τους πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως έχουν βάση.

Ο γεννημένος στην Ελβετία, αλλά διεθνής με το Κόσοβο 26χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στη Χάντερσφιλντ, η οποία δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει.

Φέτος άρχισε τη σεζόν στην ομάδα της Championship, μετρώντας 22 συμμετοχές με 2 ασίστ και την ολοκλήρωσε στην τουρκική Κασίμπασα, έχοντας 13 εμφανίσεις.

Όσον αφορά τον Ραφίνια, ο 35χρονος άσος, αφού υποβληθεί στα απαραίτητα τεστ κορονοϊού και σε τις ιατρικές εξετάσεις, που προβλέπονται για κάθε μεταγραφή, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Βραζιλιάνος θα χρειαστεί να περιμένει λίγες μέρες για να μπει στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων, ακολουθώντας τα αυστηρά πρωτόκολλα που υπάρχουν λόγω της πανδημίας, ειδικά για όσους προέρχονται από χώρες όπως η δική του, όπου ο Covid-19 «θερίζει».

Το θετικό είναι πως ο Ραφίνια δεν προέρχεται από απραξία. Αγωνιζόταν κανονικά με τη Φλαμένγκο ως τις 12 Αυγούστου και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στην ομάδα.

Άλλωστε, το μεγάλο στοίχημα είναι να είναι πανέτοιμος όχι τόσο για την πρεμιέρα της Super League 1 (12/9), αλλά για τα πλέι οφ του Champions League (22 ή 23 Σεπτεμβρίου το πρώτο παιχνίδι).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις