Η ΠΑΕ Βόλος παρουσίασε τα μεταγραφικά αποκτήματα και τις νέες εμφανίσεις (photos)

Εκδήλωση, στην οποία παρουσιάστηκαν οι νέες εμφανίσεις της ομάδας και τα μεταγραφικά αποκτήματα, πραγματοποιήθηκε απόψε από την ΠΑΕ Βόλος.
Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου «Ξενία», παρουσία αυστηρά 50 ατόμων, όπως ορίζουν τα μέτρα, λόγω του κορωνοϊού, έγιναν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας και η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν, μέχρι τώρα, στη μεταγραφική περίοδο.


Το «παρών» έδωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο και δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος στη διάρκεια του δείπνου που ακολούθησε της παρουσίασης των μεταγραφών και των εμφανίσεων της ομάδας, ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Κολομβιανού επιθετικού από τον Παναθηναϊκό Χουάν Χοσέ Περέα.
Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο, στο οποίο αποτυπώνοντας η πορεία της ομάδας από τη Γ’ Εθνική μέχρι τη Σούπερ Λιγκ, σε διάστημα τριών ετών.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η φανέλα που θα φορούν οι τερματοφύλακες θα είναι ροζ, η πρώτη εμφάνιση, την οποία παρουσίασε ο Αχιλλέας Μπέος τζούνιορ, είναι μπλε με κόκκινες οριζόντιες ρίγες, η δεύτερη φανέλα είναι κόκκινη και η τρίτη εμφάνιση είναι άσπρη φανέλα με κόκκινα μανίκια.

Κατόπιν, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ, Μάνος Παναγιωτόπουλος, παρουσίασε έναν-έναν τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν, μέχρι τώρα, στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν κατά σειρά οι Γιώργος Κανελλάκης και Παύλος Λογαράς, οι οποίοι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, προερχόμενοι από την ομάδα Κ19 του συλλόγου και οι νεοαποκτηθέντες Συμεών Παπαδόπουλος, Μπόρις Κλέιμαν, Σέρτζιο Τέκιο, Γιάννης Κιάκος, Ροντρίγκο Κολόμπο, Σαλβαντόρ Σάντσες, Ντάαν Ριένστρα, Τάσος Κρητικός, Σιμόν Λουντεβάλ, Ζαν Πιέρ Αγκουστίν Μπαριέντος, Τάσος Δουβίκας, Ζουλιάν Μπαρτόλο, Σωτήρης Νίνης.

Γιώργος Κανελλάκης

Παύλος Λογαράς

Συμεών Παπαδόπουλος

Μπόρις Κλέιμαν

Σέρτζιο Τέκιο

Γιάννης Κιάκος

Ροντρίγκο Κολόμπο

Σαλβαντόρ Σάντσες

Ντάαν Ριένστρα

Τάσος Κρητικός

Σιμόν Λουντεβάλ

Ζαν Πιέρ Αγκουστίν Μπαριέντος

Τάσος Δουβίκας

Ζουλιάν Μπαρτόλο

Σωτήρης Νίνης

Η βραδιά έκλεισε με δείπνο, που παρέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ στους προσκεκλημένους στην εκδήλωση.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις