Πρώτο τεστ για Ολυμπιακό Β. σήμερα με Διαγόρα στο Στεφανοβίκειο

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα στις 6 μ.μ. στο Στεφανοβίκειο ο Ολυμπιακός Βόλου, με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα.
Μετά από δύο περίπου εβδομάδες προετοιμασίας, ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα παίξει και φέτος, για δεύτερη σερί χρονιά, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο. Πόλος έλξης αποτελεί ο Αργεντινός μέσος Νικολάς Ντα Κάμπο, ο οποίος από τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ομάδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά και με τον χαρακτήρα του.
Φυσικά, ο κόσμος ανυπομονεί να δει και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Ριζογιάννη, Αγρόδημο, Γιαννίτση, Γιαννιτσάνη, Παπαδημητρίου, Λαδά) και τους νεαρούς Ζιάκα, Κωνσταντίνου, Μαστακούλη, Παπακώστα.
Θυμίζουμε, πως από το περσινό ρόστερ συνεχίζουν και φέτος στην ομάδα οι Βασιλούδης, Κέρη, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Ξενοδόχοφ, Μαρούδας, Σκοπελίτης, Μπουτζίκος, Ρόκας και Γραικός (ο τελευταίος λόγω ενός προβλήματος θα ενσωματωθεί τις προσεχείς μέρες με την υπόλοιπη ομάδα).
Με την ομάδα συνεχίζει να δοκιμάζεται ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας Θανάσης Κακάμης, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο σημερινό φιλικό με τον Διαγόρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις