Βενέτης: Ουσιαστικά και όχι για τις εντυπώσεις… υπέρ της πρότασης της ΕΠΟ

Οκτώ ΠΑΕ θα καταθέσουν αύριο, Δευτέρα, πρόσθετη παρέμβαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο υπέρ της πρότασης της ΕΠΟ για την αύξηση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 σε 18 ομάδες και κατά της ΠΑΕ Κισσαμικός (Χανιά) που προσέφυγε κατά αυτής.

Για το γεγονός πως η Νίκη Βόλου δεν είναι ανάμεσα στις οκτώ ρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της κυανόλευκης ΠΑΕ. Ο Βασίλης Βενέτης υποστήριξε πως η Νίκη έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα υπέρ της απόφασης της ΕΠΟ και πώς να μην το κάνει άλλωστε όταν αυτή η πρόταση κατατέθηκε από εκπροσώπους της σε συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ. Επίσης, τόνισε πως υπήρξε σχετική συζήτηση με πρόεδρο ΠΑΕ που βρίσκεται ανάμεσα στις οκτώ και ως διοίκηση η απάντηση ήταν θετική στο να συμμετάσχει και η Νίκη Βόλου σ’ αυτή την κίνηση.

Αναλυτικά οι δήλωση του Βασίλη Βενέτη στο goalpost.gr:  

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ήταν η πρώτη που χαιρέτησε την απόφαση της ΕΠΟ για αναδιάρθρωση με 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ 2. Σας παραπέμπω στις σχετικές δηλώσεις μετά την απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πώς να μην είμαστε υποστηρικτές αυτής της πρότασης, αφού εμείς την καταθέσαμε σε συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ αντί της πρότασης των δύο ομίλων. Όχι ότι ήμασταν κατά των δύο ομίλων, αλλά θεωρούσαμε και τότε, πως ήταν σχεδόν απίθανο να προκριθεί μία τέτοια πρόταση, χωρίς το απαιτούμενο χρονικό διάστημα ωρίμανσής της, χωρίς το τεκμηριωμένο σκεπτικό της και την οικονομοτεχνική μελέτη που θα τη συνόδευε η οποία θα εξασφάλιζε την επιβίωση των ομάδων.  Η κατάργηση μίας κατηγορίας δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, όσο κάποιοι προσπαθούν να την παρουσιάσουν. Άλλωστε η απαντητική επιστολή του κ. Αυγενάκη  κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που είχαμε καταθέσει στα συμβούλια της Φούτμπολ Λιγκ.

Όσον αφορά το γεγονός πως η ομάδα μας δεν είναι μέσα στις οκτώ που θα κάνουν πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της πρότασης της ΕΠΟ, είναι ένα ερωτηματικό και για εμάς καθώς όταν μας ρώτησαν αν θέλουμε να καταθέσουμε προσφυγή υπέρ της Ομοσπονδίας, η απάντησή μας ήταν ξεκάθαρα θετική. Τους λόγους που δεν είμαστε σ’ αυτή τη λίστα δεν τους γνωρίζουμε. Θα μπορούσαμε να κινηθούμε και ξεχωριστά, όμως δεν νομίζουμε ότι θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου. Θέλουμε να μένουμε στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις που κάποιοι θέλουν να καλλιεργήσουν…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις