“Ματσάρα” στο Ολυμπιακός Β.-Ζάκυνθος 4-3 στους Νέους

Επτά γκολ, δυνατές μονομαχίες και αγωνία μέχρι το τέλος, συνέθεσαν το σκηνικό του παιχνιδιού της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου με τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 4-3, με…

…το νικητήριο τέρμα να το σημειώνει ο Μπέικος στο 78′ με χτύπημα πέναλτι.
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές από τη Ζάκυνθο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ, πέρα από τα τέσσερα τέρματα που σημείωσαν, ενώ αμυντικά έδειξαν προβλήματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν τρεις φορές.
Το σκορ άνοιξε στο 9′ για τη Ζάκυνθο ο Ρουχίτσας με κεφαλιά. Ο Ολυμπιακός αφού πρώτα έχασε δύο ευκαιρίες με τον Μπέικο και τον Παρασκευόπουλο στο ίδιο λεπτό (13′), ισοφάρισε στο 20′ με κεφαλιά του Κεσίδη, μετά από κόρνερ του Μπάσαρι. Δύο λεπτά αργότερα, στο 22′, ο Μπάσαρι έκανε το 2-1 μετά από μπαλιά του Μπέικου, όμως στο 24′ ο Τσιώτας ισοφάρισε για τη Ζάκυνθο σε 2-2.
Ο Ολυμπιακός πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Μπέικου στο 37′ μετά από πάσα του Ζαρίφη, για να ισοφαρίσει η Ζάκυνθος στο 37′ με δυνατό βολέ του Μυλιόρδου έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε τη άμυνα της Ζακύνθου και στο 57′ ο Μπέικος δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα Ραψομανίκη, ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια. Τελικά, το γκολ της νίκης για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 78′. Ο Μπέικος ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, κέρδισε το πέναλτι, το εκτέλεσε ο ίδιος, γράφοντας το 4-3, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σπηλιόπουλος, Ράπτης, Αγγελής, Παρασκευόπουλος, Γαρυφάλλου, Κεσίδης, Μπάσαρι (71′ Παπάζογλου), Χατζησταμάτης, Μπέικος, Καναβός (46′ Καλαμίδας, 88′ Γκουγκούδης λ.τρ.), Ζαρίφης (84′ Πάτσης).
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ραψομανίκης, Κοβάτσης (7′ Μπακάμης λ.τρ.), Μυλιόρδος, Ηλιού, Τζούμπας, Παρασκευόπουλος, Μπαλαμπάνος, Μίτρο, Γιακουμέλος, Τσιώτας, Ρουχίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις