Με το αγαπημένο της σκορ η Ακρόπολη 1-0 τον Κένταυρο Ν.Π.

Σ’ ένα μέτριο ως κακό ποιοτικά παιχνίδι, η Ακρόπολη νίκησε με 1-0 τον Κένταυρο Ν.Π. και έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες της, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί του Εθνικού. Οι νικητές έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμού πέναλτι, όταν στην ίδια φάση ο Αξιώτης ανατράπηκε…

…μέσα στην περιοχή του Κενταύρου και στη συνέχεια το σουτ που επιχείρησε ο Κ. Κολημήτρας βρήκε σε χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων. Επίσης, η Ακρόπολη διαμαρτύρεται και για τη φάση του 1ου λεπτού, όταν ακυρώθηκε γκολ που σημείωσε ο Παγώνης.
Τελικά, το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 65′ με σουτ του Αξιώτη που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην Ακρόπολη.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Κορέντης, Αξιώτης (75′ Τσουκάλης), Παπάς, Τ. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Στύλας, Χρ. Τσούτσας (65′ Κ. Κολημήτρας), Πασσιάς, Μπέκος, Παγώνης (46′ Τ. Κολημήτρας).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π.: Πότσκα, Πανάρετος (50′ Γιαννάς λ.τρ, 80′ Μεγιάννης λ.τρ.), Εκταρίδης, Τσιργής, Πάπος, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Βαγγ. Γώγος, Σαρακατσάνος (60′ Τσατσάνης), Μπογδανίδης, Φ. Γώγος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις