Καταγγέλει απειλές από Κούγια ο Καρανίκας: «Είπε θα μου κόψει τη μπάλα»

Προσφυγή κατά της ΑΕΛ έχει καταθέσει ο Νίκος Καρανίκας, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Τη Δευτέρα (14/9) η υπόθεσή του πήρε αναβολή, καθώς ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορούσε να παραστεί, αλλά ο 28χρονος αμυντικός προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες εναντίον του ιδιοκτήτη της «βυσσινί» ΠΑΕ, μέσω του δικηγόρου του ΠΣΑΠ Μανώλη Αλαφραγκή.

Η προσφυγή αναβλήθηκε για τις 2 Οκτωβρίου, με την πλευρά του παίκτη να αντιδρά. Ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠ, όπως σημειώνεται στην εφημερίδα «Live Sport», ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αν δώσετε αναβολή, ο ποδοσφαιριστής θα καταστραφεί. Οι μεταγραφές τελειώνουν 5 Οκτωβρίου. Η ΠΑΕ έχει πολλούς δικηγόρους να την εκπροσωπήσουν. Πρέπει να λυθεί το συμβόλαιό του, γιατί θα καταστραφεί οικονομικά. Τα ρόστερ είναι ολοκληρωμένα, με δυσκολία θα βρει θέση. Ο Καρανίκας είχε και προσωπική σχέση με τον κ. Κούγια και μου λέει: “Έχω μήνυμά του που μου λέει ότι θα μου κόψει την μπάλα!” Δώστε ένα μήνα αναβολή να του την κόψετε. Αν θέλετε να σας δείξει το μήνυμα».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σημείωσε ότι ο Καρανίκας διεκδικεί 34.408 ευρώ και η ΠΑΕ θέλει να του δώσει 8.500 ευρώ λιγότερα. «Περικόπτει αυθαίρετα και μονομερώς το 15% του συμβολαίου όλης της χρονιάς λόγω κορονοϊού. Η μείωση έγινε χωρίς να επικοινωνήσει ποτέ κανείς από την ΠΑΕ για να συμφωνήσουμε», υπογράμμισε ο Καρανίκας.