Με 17 αθλητές και αθλήτριες η Νίκη στο Λιτόχωρο

Με 17 αθλητές και αθλήτριες διαφόρων ηλικιών συμμετείχε το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου στους αγώνες “ΟΛΥΜΠΙΑ 2014” που πραγματοποιήθηκαν στο Λιτόχωρο την Τετάρτη 2 Ιουλίου. Το τουρνουά “ΟΛΥΜΠΙΑ 2014” θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα της Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχαν περίπου 250 παιδιά από διάφορους συλλόγους της Μακεδονίας και της Στ. Ελλάδος στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α’, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ και Μίνι.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία παίδων ο Αλεξανδρίδης Νίκος της Νίκης Βόλου κατετάγη 2ος στα 800μ. με χρόνο 2.10.7, η Σταματίου Μαρία στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’ 2η στα 60μ. με χρόνο 8.34 και η Κόκκαλη Κατερίνα στην ίδια κατηγορία 2η στο μήκος με άλμα στα 4.60μ.
Επίσης, με πολύ καλές επιδόσεις αγωνίστηκαν στην κατηγορία Παίδων οι Μαρκόπουλος Αντώνης στα 100μ. και Τσαπουρνιώτης Αναστάσης στα 400μ., στην κατηγορία Κορασίδων η Ασλάνογλου Πόπη στα 100μ. και η Κουτσιμπού Έλενα στη σφαίρα, στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’ η Κανελλοπούλου Αλεξάνδρα (4η) στα 1000μ., στους Παμπαίδες Β’ ο Μητρογιάννης Γιάννης (4ος) στα 60μ., ο Αδάμ Κυριάκος και ο Καλοπίτας Ηλίας στα 1000μ., ο Ασημακόπουλος Σταμάτης και ο Γκαράς Χρήστος στο μήκος, στις Παγκορασίδες Β’ η Ευθυμιοπούλου Νίκη, Φιλατζικιώτη Ξανθίππη και η Αλεξανδρίδου Δήμητρα στα 1000μ., ενώ στη κατηγορία Μίνι η Κερασιώτη Παναγιώτα στα 50μ.

Την αποστολή στο Λιτόχωρο συνόδεψαν οι Δήμητρα Αηδονίδου, Απόστολος Βλαχάβας και Αθανασιάδης Νικόλαος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις