Ε. Μαργαρίτη – Παπανδρέου: Ο Θησέας Αγριάς στέκεται δίπλα μας

Η Ευτέρπη Μαργαρίτη – Παπανδρέου μίλησε λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων του Θησέα και του ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στο Olimpico Sport Club. Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου ανέφερε τι είναι η ΕΛΕΠΑΠ, αλλά και το έργο που επιτελείται σε αυτή. Η Ευτέρπη Μαργαρίτη – Παπανδρέου ευχαρίστησε επίσης τις δύο ομάδες, ενώ τις προσκάλεσε και στη Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη για να στηρίξουν μαζί με τους παλαίμαχους αθλητές του Θησέα την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι κέντρο αποκατάστασης για παιδιά με αναπηρία, τα οποία στηρίζει από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση τους. Είναι γνωστή πανελλαδικά, καθώς έχει κέντρα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Αγρίνιο, Χανιά και Βόλο. Στην ΕΛΕΠΑΠ βρίσκουν τα παιδιά και οι οικογένειες τους εξειδικευμένα προγράμματα θεραπειών για να βοηθηθούν ανάλογα με τη διάγνωση τους και τις θεραπευτικές τους ανάγκες.

Το έργο που επιτελείται είναι μεγάλο και σπουδαίο, παρόλα αυτά δεν υποστηρίζεται εξολοκλήρου οικονομικά από το κράτος και τα έσοδα, τα οποία εισπράττουμε, μας καλύπτουν μόνο το 50% των εξόδων μας και το υπόλοιπο 50% το αναζητούμε συνεχώς, χωρίς να υπερβάλω, από δωρεές, χορηγίες και εκδηλώσεις.

Η ομάδα του Θησέα που γνωρίζει από χρόνια το έργο μας, μας στηρίζει και στέκεται δίπλα μας. Αποτέλεσμα της ευαισθησίας του Θησέα είναι κι ο σημερινός αγώνας, ο οποίος θα ενισχύσει οικονομικά τα προγράμματα μας. Θα θέλαμε να ξέρετε ότι σήμερα βρίσκεστε εδώ, ότι ακόμη και τα δύο ευρώ του εισιτηρίου καλύπτουν μία θεραπευτική συνεδρία για ένα ανασφάλιστο παιδί, όταν από το κράτος εισπράττουμε 1.23 ευρώ για μία συνεδρία εργοθεραπείας. Κάθε προσφορά για εμάς είναι πολύτιμη και σημαντική για τη συνέχεια του δύσκολου έργου μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς, σας ευχόμαστε υγεία και σας προσκαλούμε με την ευκαιρία στη Χριστουγεννιάτικη εορτοαγορά μας. Φυσικά, θα ήταν χαρά μας να εκδράμει και ο ΠΑΟΚ προς το Βόλο στις 6 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή στην αίθουσα Εξωραϊστικής Βόλου, που θα βρισκόμαστε από τις 11.00 το πρωί έως τις 8.00 το βράδυ.

Καλό αγώνα. Ένας αγώνα με ιδιαίτερη αξία και χαρακτηριστικά είναι ο σημερινός , διότι είναι φιλανθρωπικός, που εμπεριέχει τον εθελοντισμό και την προσφορά.

Η ΕΛΕΠΑΠ δημιουργήθηκε μετά από μεγάλες ανάγκες που διαπιστώθηκαν στον νομό Μαγνησίας, αλλά εκείνο που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι καλύπτουμε περιστατικά όλης της Θεσσαλίας, ακόμη και της Στερεάς Ελλάδας. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Εύχομαι υγεία και πάντα επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις