Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ολυμπιακός Β., αλλά…

Στο αυριανό (27/11, 15.00) παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό, την πιο αδύναμη ομάδα της Football League, με την χειρότερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός Βόλου καλείται να κάνει μια καλή εμφάνιση, να φτάσει σε μια άνετη νίκη και να ζεστάνει ξανά τον πικραμένο και απογοητευμένο…

…κόσμο της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός είναι, αν μη τι άλλο, το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως οι τρεις βαθμοί θα έρθουν χωρίς προσπάθεια. Σε καμία περίπτωση οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν την ομάδα της Ελευσίνας, η οποία πήγε να κάνει τη ζημιά στον Απόλλωνα πριν από δύο αγωνιστικές στη Ριζούπολη, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να κερδίζει στο τέλος με 3-1. Μάλιστα, ο Πανελευσινιακός κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να σπάσει το… ρόδι και να κάνει την «παρθενική» του νίκη, επικρατώντας με 1-0 του Πανσερραϊκού.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δουλέψει συστηματικά τις τελευταίες μέρες και δηλώνουν έτοιμοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς θεωρούν πως η διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία μπορεί να καλυφθεί, τη στιγμή που μπροστά υπάρχουν πολλά παιχνίδια και συγκεκριμένα άλλα 25 ματς μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις