Αποδεκατισμένη η Ανάληψη με Ν.Α. Νίκης

Η δεύτερη βολιώτικη «μονομαχία» της 6ης αγωνιστικής, εκτός από το παιχνίδι Νίκη Β.-ΓΣ. Βόλου, είναι αυτή ανάμεσα στην Ανάληψη και στους Νέους Αθλητές Νίκης. Ως ακλόνητο φαβορί φαντάζει η πρώτη κυρίως μετά τους θριάμβους σε βάρος της Νίκης και του Ολυμπιακού. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι εύκολα σήμερα…

…για τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι θα παρουσιαστούν αποδεκατισμένοι. Ο Βαγγέλης Τσακιρόπουλος έσπασε το σαγόνι του στην προπόνηση, οι Βαγγέλης Συλεόπουλος, και Σπύρος Ρόσσιος τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» (θλάση στη γάμπα και διάστρεμμα αντίστοιχα), ενώ στην προπόνηση χτύπησαν οι Αλέξης Παλάντζας (θα μείνει εκτός για 1,5 μήνα λόγω θλάσης στον δικέφαλο) και Νίκος Γαλανάκης (γύρισε το πόδι του). Κανείς από τους παραπάνω δεν θα παίξει, σε αντίθεση με τον Γιώργο Ίλτσογλου, που αν και «λαβώθηκε» στον ώμο δεν θα λείψει σήμερα.
Έτσι ο Γιώργος Βλιώρας θα έχει στη διάθεσή του μόλις τους εξής οκτώ καλαθοσφαιριστές: Γιώργο Ίλτσογλου, Φώτη Φωτιάδη, Βασίλη Κοντάκη, Βασίλη Ντίκα, Αλέξανδρο Λουλούδη, Βαγγέλη Ευαγγελινό, Άγγελο Λουκίδη, Νίκο Μαστραφτσή.
Οι προαναφερθείσες απουσίες της Ανάληψης και η παρθενική επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα επί της Νίκαιας 2012 έχουν αναπτερώσει το ηθικό των Νέων Αθλητών Νίκης, που θα παραταχθούν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη. Μάλιστα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Σταμάτης Σκαμάγκας, ο οποίος προέρχεται από τη Μεταμόρφωση που αποχώρησε από την Γ’ Εθνική.
Οι παίκτες τους οποίους εμπιστεύεται ο Απόστολος Καμακάς είναι οι εξής: Κώστας Μανωλόπουλος, Θεόδωρος Σούλης, Νίκος Θέος, Δημήτρης Καζεπίδης, Γιώργος Καραθανάσης, Γιώργος Κοντογιάννης, Κώστας Τυρερές, Χρήστος Καρσέλας, Γιάννης Μακρόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Μάριος Σαπούνης, Παντελής Παπανικολάου, Φίλιππος Πανιόπουλος, Χαράλαμπος Μπέζος, Κώστας Παναγιώτου, Στέφανος Τύμπας Σταμάτης Σκαμάγκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις