Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για Ακρόπολη, 2-0 τον Άνθιμο Γαζή

Διατήρησε το αήττητο η Ακρόπολη στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας του Άνθιμου Γαζή, με την άμυνά της να αποτελεί το μεγάλο της όπλο. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όταν και πέτυχε και τα δύο γκολ. Το πρώτο στο 39′, όταν ο Παγώνης αξιοποίησε…

…τη σέντρα του Στύλλα και με σουτ έγραψε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 45′ πέτυχε το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του (και προσωπικό), μετά από πάσα του Κολημήτρα.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα καλό παιχνίδι, με τον Άνθιμο Γαζή να χάνει τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 7′ όταν ο Κουτσουνίδης σούταρε με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι, ενώ και η Ακρόπολη είχε ένα δοκάρι με τον Παγώνη στο 52′.
Ο Άνθιμος Γαζής γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ η Ακρόπολη πέτυχε την Τρίτη φετινή της νίκη, δεύτερη εκτός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια (είχε νικήσει και τον Εθνικό).
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Ματής (65′ Κοτσιαλής), Μυλωνάς, Σιδηρόπουλος (46′ Λάσκος), Πουλογιάννης (60′ Τσιτσιρίκης), Κατσαρός, Κουτσουνίδης, Θεοδώρου, Μπακογιάννης.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Στύλας (75′ Χρ. Τσούτσας), Πασσιάς (80′ Ν. Τσουκάλης), Κ. Κολημήτρας, Αν. Κολημήτρας, Παγώνης (86′ Γ. Κουνής).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις