Έρχεται την Τετάρτη στο Βόλο ο Αργεντινός Φράνκο Κολέλα για τον Ολυμπιακό

Ο Φράνκο Κολέλα είναι ο Αργεντινός μέσος που έρχεται στο Βόλο για λογαριασμό του Ολυμπιακού και θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».
Πρόκειται για τον 24χρονο μέσο που έγραψε το goalpost.gr έκλεισε Αργεντινός μέσο στον Ολυμπιακό Βόλου και ο οποίος διαθέτει ιταλικό διαβατήριο.
Την Τετάρτη ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός μέσος θα βρίσκεται στο Βόλο, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Ο Φράνκο Κολέλα ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπάνφιλντ, αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 τη περίοδο 2014-15, στη συνέχεια στη Β’ ομάδα, πριν προωθηθεί ως επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα της Μπάνφιλντ, με την οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2017-18 σε 17 παιχνίδια στη Superliga. Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Αγκροπεκουάριο ομάδα της Primera National (Β’ κατηγορία), παίζοντας σε 11 παιχνίδια. Πρόσφατα έμεινε ελεύθερος και έρχεται στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να τον βοηθήσει να πετύχει φέτος το στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις