Απόλλων-ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ αναβολής παιχνίδι

Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Γιάννινα αναμετρώνται σήμερα στις 17.15 στη Ριζούπολη σε εξ αναβολής παιχνίδι για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Για την «ελαφρά ταξιαρχία» αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, έχοντας μία νίκη επί της ΑΕΛ εντός έδρας με 1-0 και μία ήττα από τον Άρη, την περασμένης αγωνιστική εκτός έδρας, επίσης με 1-0.
Εκτός αποστολής από πλευράς Απόλλωνα είναι ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος ένιωσε σφίξιμο μετά το πρόσφατο ματς με τον Άρη για το πρωτάθλημα, ενώ εντός είναι ο Φατιόν, ο οποίος είχε χτυπήσει στη μέση, αλλά φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Μέσα για πρώτη φορά ο Κάρλο Μπρούσιτς.
Στην αποστολή ο Γιώργος Παράσχος επέλεξε τους Κότσαρη, Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Κραγιόπουλο, Ρώσση, Τσαμπούρη, Πατράλη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν.
Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα σε τρία παιχνίδια δεν έχει νίκη και θα επιδιώξει να αποσπάσει το πρώτο «τρίποντο» σε μια δύσκολη έδρας. Θυμίζουμε πως η ομάδα της Ηπείρου έχει δύο ισοπαλίες με Άρη (2-2) εκτός και Ολυμπιακό (1-1) εντός έδρας, καθώς και μία ήττα από τον Βόλο με 2-1 το περασμένο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό.
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντομίνγκεθ που είναι τραυματίας, ενώ άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Πανουργιά, Γώγο, Γροσδάνη, Δούμτση, Νάτιντσουκ, Αθανασίου και Ξύδα.
Η αποστολή: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καρτάλης, Κάστρο, Μπρένερ, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λέο και Κρίζμαν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις